Vlad Voiculescu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care răspundea la faptul că ProTV l-a fotografiat fără masca de protecție, pe holurile Parlamentului.

În răspunsul său, Vlad Voiculescu, Ministrul Sănătății a explicata că și-a dat masca jos pentru că era într-o conferință video, dar și pentru că îi era sete și pentru că nu putea să comunice la fel de clar dacă avea masca de protecție. Totuși, reporterii de la ProTV au spus că ministrul a stat aproximativ 20 de minute fără mască de protecție.

„Am fost filmat / fotografiat astăzi de jurnaliștii ProTV într-o încăpere a Parlamentului cu masca dată jos de la gură. Eram într-o conferință video mi-am dat jos masca pentru intervenție, pentru a mă face mai bine înțeles și pentru că îmi era sete - pentru a comunica mai clar și pentru a bea apă.” a scris Voiculescu într-o postare pe Facebook.

În același timp, chiar dacă inițial și-a justificat acțiunea, ministrul a spus că a greșit. Totuși, el menționează că e foarte important că era singur în încăpere, fără nicio persoană la mai puțin de 10 metri de el.

„Fără să spun că asta justifică greșeala, trebuie spus că am făcut asta fiind singur în încăpere - fără nicio persoană la mai puțin de 10 metri în jurul meu. La un moment dat mi-a fost atrasă atenția și mi-am pus la loc masca. Fără îndoială, am greșit și toate criticile sunt justificate. Regulile trebuie respectate.”, a completat Voiculescu.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri