Premierul Florin Cîțu a declarat că a vorbit cu ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, pentru a începe o anchetă cu privire la tragedia de la Spitalul „Victor Babeș”.

„A început și o anchetă, am vorbit cu ministrul de Interne, i-am cerut ca ancheta să fie cât mai rapidă, pentru ca toți vinovații să răspundă. Presiunea pe spitale e foarte mare, trebuie cu toții să ajutăm, de aceea am spus că vaccinarea e singura soluție”, a spus premierul.

Cîțu a declarat că nu mai trebuie să fugă de comunicare și în același timp să comunice transparent. Premierul spune că nu poate garanta că astfel de accindente nu se vor mai întâmpla.

„Am ieșit în această seară pentru că am văzut ca administratorii sau reprezentanții statului fug de comunicare. Cetățenii au nevoie să comunicăm mai mult în aceste momente. Nu putem să garantăm că astfel de accidente nu se vor mai întâmpla. Tot ce putem să explicăm, vom explica. Am vorbit cu ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode și a început o anchetă. Va fi o anchetă transparentă, corectă și cei responsabili vor răspunde”, spune Cîțu.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri