Sistemul Medical MedLife, unul dintre liderii pieței de servicii medicale private din România, vine în sprijinul eforturilor susținute de către autorități în ceea ce privește creșterea ratei de vaccinare, și lansează primul program de vaccinare împotriva COVID-19 desfășurat direct la sediul companiilor, prin echipe medicale mobile și centre fixe. Potrivit reprezentanților companiei, primii beneficiari ai programului sunt marii angajatori din Brașov și Cluj.

“Suntem operatorul medical din Brașov care s-a oferit să vaccineze angajații cu echipe medicale mobile, pentru că ne dorim să facilităm și să ușurăm cât mai mult accesul celor care au optat pentru vaccinare, susținând astfel eforturile autorităților pentru acest demers. Acțiunea este în desfășurare de câteva zile, iar până în prezent am programat deja peste 10.000 de angajați din companii mari partenere. Toată logistica este suportată de noi, MedLife, de la transportul echipelor, până la organizarea sesiunilor de vaccinare, iar dozele de vaccin le preluăm de la DSP. Suntem un partener de încredere pentru mediul de business din România și ne propunem întotdeauna să fim alături cu cele mai bune soluții”, a declarat Mirela Dogaru, Corporate Manager MedLife Group.

Printre marile companii înscrise pentru vaccinarea împotriva COVID-19 de către echipele medicale mobile se numără Schaeffler, Autoliv, LIBERTY Galați SA, Kronsoft Development, Varta Microbattery, Losan Romania, JF Furnir, Preh Romania, Tata Technologies, Hutchinson, Technyx Euro Services.

Avem obligația să oferim această șansă angajaților noștri, avem oameni în vârstă în echipele noastre, oameni cu diverse afecțiuni, iar vaccinarea lor are rolul de a garanta că vom avea mult mai puțini oameni infectați și de asemenea că vor exista mai puține evoluții grave ale bolii. Sperăm ca acest model de practică să fie preluat de cât mai multe alte companii pentru a susține revenirea la normalitate.

Sorin Poteraș, Director General Schaeffler România

Încurajăm tot mai multe companii să facă acest pas, este important pentru noi toți să ne unim forțele și să învingem această pandemie cât mai curând.

Alexandra Iubelhart, Country HR Manager, Autoliv România

Pe segmentul corporate, MedLife are în desfășurare si alte demersuri pentru a pune în funcțiune centre de vaccinare fixe la sediul partenerilor săi, având ca obiectiv extinderea acestei rețele la nivel național. Totodată, oricine dorește să se vaccineze, are la dispoziție centre de vaccinare MedLife adresate publicului larg, în orașe precum București, Iași, Cluj, Brașov, Timișoara și Arad.

Sistemul Medical MedLife a pornit acum 26 de ani și operează o reţea de clinici, una din marile reţele de laboratoare medicale, spitale generale.

Sursa foto: MedLife

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri