Grupul Zentiva deschide un punct de vaccinare la sediul fabricii Zentiva SA, în cadrul cabinetului medical existent în unitatea de producție. Vaccinarea este voluntară și disponibilă angajaților companiei, membrilor familiilor acestora și contractorilor care desfășoară zilnic activități în fabricile Zentiva SA și Labormed. Punctul medical dedicat vaccinării COVID-19 va funcționa pe bază de programare.

În calitate de angajator pentru aproximativ 1.300 de persoane, am îmbrățișat imediat ideea propusă de Guvern de a deschide un punct de vaccinare și acum, după toate verificările și aprobările necesare, suntem bucuroși să îl lansăm și astfel să ne alăturăm campaniei naționale de vaccinare.

Simona Cocoș, Director General Zentiva România și Moldova

Zentiva a implementat programe de suport pentru specialiștii din domeniul medical prin donații de medicamente și echipamente de protecție.

Zentiva S.A. este parte a grupului Zentiva, unul dintre cei mai importanți producători de medicamente generice din Europa. Grupul deține unități de producție la București, Praga și Ankleshwar. În acest moment grupul Zentiva deține 2 fabrici la București: fabrica Zentiva care funcționează neîntrerupt de la inaugurarea sa din 1962 și fabrica Labormed, una dintre cele mai moderne unități de producție a medicamentelor solide orale din România.

Sursa foto: Zentiva.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri