Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a participat la acțiunea de vaccinare din comuna Vedea, din județul Giurgiu, prilej cu care a transmis că imunizarea din mediul rural ar trebui să se realizeze cu o mai mare rapiditate.

„Azi e o zi specială pentru locuitorii comunei Vedea. Sunt prezenţi în număr foarte mare, le mulţumim că au încredere, nici nu ar avea de ce să nu aibă încredere. Este clar pentru toată lumea că vaccinându-ne putem scăpa de pandemie şi putem reveni la viaţa noastră de dinainte. Cred că ce s-a întâmplat astăzi aici este suficient să ne arate că nu contează culoarea politică, că religia nu contează, că vârsta nu contează şi că dacă oamenii se implică, aşa cum a făcut-o domnul primar, şi domnul director de la DSP şi doamna doctor de familie, lucrurile merg spre bine. Da, nu e uşor, va fi din ce în ce mai dificil de acum înainte, pentru că trebuie să începem să vaccinăm în mediul rural mai activ şi mai mult, dar cred că prin astfel de exemple de bune practici vom reuşi până la urmă”, a spus Ioana Mihăilă, ministrul Sănătății.

Oficialul a mai transmis că Guvernul este pe ultima sută de metri cu o nouă campanie de vaccinare pentru a atinge ținta de 5 milioane de persoane imunizate până la data de 1 iunie 2021. Ioana Mihăilă este de părere că cele mai mari șanse de creștere numărul de persoane vaccinate se rezumă cel mai mult la medicii de familie şi la direcţiile de sănătate publică.

„Eu cel puţin, consider că acolo este şansa noastră de a ne creşte numărul de persoane vaccinate, colegii mei fiind de fapt cel mai aproape de comunitate şi de pacienţi”, a mai transmis ministrul Sănătății.

Sursa foto: Facebook/ Guvernul României

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Raluca Juncu
Raluca este unul din reprezentanții entuziaști și curioși ai generației Millennials. A studiat Jurnalism la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării la Universitatea din București și a urmat un master în Comunicare și Resurse Umane, în cadrul aceleiași instituții. Timp de doi ani a fost redactor la revista Forbes România și colaborator în cadrul mai multor proiecte editoriale precum Top 500 companii , Top 30 cele mai influente femei, precum și...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri