Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie şi TBC Osteoarticular "Foişor" a revenit la statutul non-COVID şi a primit în acest sens avizul Direcţiei de Sănătate Publică.

Spitalul a început activitatea de internare (41 pacienți internați) și pregătire a pacienților pentru intervenții chirurgicale.Toți pacienții au fost testați prin metodă de testare rapidă (vaccinați) și RT-PCR (nevaccinați).

În cursuri zilei de luni a existat un control DSPMB și ANT, fiind autorizată banca de os. De mâine, marți 25.05.2021, se va relua activitatea operatorie pentru toate cele 8 săli operatorii.

”Continuă internările mâine 25.05.2021, fiind programați 40 pacienți pentru internare, pacienți care au primit instrucțiunile necesare de la medicii curanți. Mulțumim pe această cale pacienților noștri pentru răbdarea și încrederea în serviciile noastre. Mulțumim mass-mediei încă o dată pentru susținere și interesul deosebit acordat activității noastre, într-o perioadă pandemică dificilă pentru noi toți”, au declarat reprezentanții spitalului, pe Facebook.

Anterior, Ministrul Sănătăţii a mai declarat că în ultima săptămână, în urma unor discuţii cu managerii de spitale şi direcţiile de sănătate publică, a fost convenit un prim draft de modificare a unui ordin de ministru astfel încât, în funcţie de anumiţi indicatori, să se reducă numărul de paturi pentru pacienţii cu COVID şi să fie crescut numărul de paturi pentru pacienţii non-COVID.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri