În săptămâna 19 - 25 iulie 2021, 51.9% din totalul cazurilor s-au înregistrat în București, Ilfov, Iași, Cluj și Timiș. Toate decesele înregistrate au fost la persoane nevaccinate.

Un procent de 82.4% din cazurile nou confirmate au fost înregistrate la persoane nevaccinate, iar 77% din totalul deceselor au fost înregistrate in București, Bihor, Iași, Arad si Botoșani.

De la începutul pandemiei până în prezent:

  • 1 din 77 din totalul cazurilor a fost înregistrat la personal medical.
  • 86.1% din totalul deceselor au fost la persoane peste 60 ani iar 57.5% din decese au fost la bărbați.
  • 94.6% din persoanele decedate aveau cel puțin o comorbiditate asociată.

La nivelul României, s-au desfășurat activități de vaccinare în 2.690 de comune din 2.862, fiind vaccinate peste 273.000 de persoane.

Cât despre cabinetele de medicină de familie, peste 277.000 de oameni au fost imunizați, iar 2.621 de medici sunt implicați în campanie.

La acest moment, 20% din centrele de vaccinare au activitatea suspendată, iar 61% funcționează cu program redus, mai exact 657 de centre, cu 959 de fluxuri de vaccinare.

Sursa foto: Agerpres FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri