6 August 2021

Un nou pas în campania de imunizare: vaccinare în Vama Veche



Împreună cu echipa mobilă, dr. Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de imunizare, va vaccina în această seară turiștii care doresc să se imunizeze, aflați în stațiunea Vama Veche, cu serurile produse de PfizerBioNTech și Johnson&Johnson.

Dr. Gheorghiţă va merge în județul Constanța, pentru promovarea mesajului campaniei de vaccinare, pe litoral. Totodată, acesta va vaccina turiștii care se află pe litoralul românesc în stațiunea Vama Veche, potrivit unui anunț pe pagina de Facebook RO Vaccinare.

Activitatea de vaccinare se demarează după 19.15, în Punctul SMURD din Vama Veche, în zona Hotel Victory.

Este prima campanie de acest fel pe litoralul românesc, după ce autoritățile din România au precizat că este foarte important accentul pus pe imunizare în zonele cel mai des frecventate de români.

În altă ordine de idei, pe 24 iulie, pe plaja Neversea, a existat o campanie de donare de sânge, donatorii primind un ticket valoric de 10 euro pentru a achiziționa un abonament la UNTOLD 2021. În plus, aceștia erau premiați, din partea Kaufland România, cu câte un ticket de cumpărături in valoare de 100 de lei, valabil în orice magazin din țară.



Citeste si