Premierul Florin Cîțu a transmis într-o conferință de presă că vor construi un nou spital în Sinaia, în care vor investi 121 milioane lei, Primăria Sinaia participând cu o cofinanţare de 12,3 milioane de lei.

„Am spus că prin PNRR vom face spitale. Astăzi, în şedinţa de Guvern am aprobat o hotărâre prin care vom face un spital la Sinaia prin Ministerul Dezvoltării, a început mai demult, dar au lipsit atât resursele financiare, cât şi voinţa politică. Astăzi le-am găsit pe amândouă, şi resurse financiare şi voinţă politică, pentru a le face. Doar investiţia este de aproape 121 de milioane de lei, Primăria Sinaia participând cu o cofinanţare de 12,3 milioane de lei. Spitalul va avea şase secţii prevăzute cu 138 de paturi, iar durata de execuţie a investiţiei este estimată la 60 de luni", a spus Cîţu, după şedinţa de Guvern.

El a mai spus că Guvernul a aprobat realizarea unui cămin studenţesc la Politehnică, valoarea investiţiei ridicându-se la aproximativ 120 de milioane de lei, din care 116,2 milioane de lei sunt finanţaţi de Ministerul Dezvoltării, iar restul de către Universitatea Politehnica. Direcția de execuție va fi de 12 luni.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri