Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu deschide astăzi un nou centru stomatologic în Galați și se extinde astfel și în regiunea de est a României. Investiția se ridică la 600.000 de euro pentru nouă cabinete dentare cu aparatură medicală de ultimă generație, un centru de radiologie și un spațiu special dedicat pentru tratamentul copiilor.

“Am ajuns la 15 clinici deschise în rețea, una în Londra și alte 14 care acoperă acum toate regiunile României. Însă nu ne oprim aici, căutăm permanent să mergem mai aproape de pacienți atât în ce privește distanța față de clinică cât și nevoile lor privind sănătatea dentară. Ca atare, mai avem în vedere finalizarea unei investiții similare în Craiova până la sfârșitul anului, dar și deschiderea unui spital regional de stomatologie în Cluj. De altfel, în Galați am investit în crearea locurilor de muncă, a specializării medicilor prin construirea echipelor locale puternice și a dezvoltării comunității regionale în ansamblu”, a declarat Dr. Ionuț Leahu, fondatorul rețelei Clinicile Dentare Dr. Leahu.

Echipa Clinicilor Dentare Dr. Leahu din Galați este formată, deocamdată, din patru medici și cinci asistenți medicali, însă procesul de recrutare rămâne deschis. Noua investiție s-a realizat în sistem de parteneriat cu un antreprenor local, care a asigurat 20% din finanțarea centrului stomatologic.

“Comunitățile locale au nevoie de servicii medicale de excepție, sigure, rapide și eficiente, care ajută pacienții să economisească timp și bani. Începând de acum, majoritatea afecțiunilor dentare se pot rezolva într-o singură intervenție și în Galați”, a declarat managerul clinicii din Galați, Monica Mîndru.

Ce servicii oferă clinica din Galați

Pacienții își vor putea reface acum și în Galați întreaga dantură în doar 24 de ore. Cei care nu au suficient os și pentru care nu mai există altă variantă de a avea dinți ficși, vor putea opta pentru cea mai complexă intervenție stomatologică chirurgicală, implanturile zigomatice, fixate în oasele pomeților. În plus, gălățenii vor beneficia de tratamente personalizate, realizate în siguranță de echipe multidisciplinare de medici, cum ar fi chirurgie orală, tratamente de canal, aparate dentare, fațete, coroane și proteze dentare, radiologie digitală, computer tomograf, detartraj cu ultrasunete, servicii specializate pentru copii, tratamente de urgență etc.

Pentru aceste servicii stomatologice, pacienții vor avea mai multe opțiuni de plată, printre care și cea cu card de credit, cu 12 sau 18 rate lunare fără dobândă, sau prin programul DentalCredit, care asigură un plan de finanțare personalizat direct în clinică. Clinica va pune la dispoziția companiilor și abonamente corporate avantajoase, prin care vor putea oferi angajaților acces facil și rapid la consultații și tratamente stomatologice.

Decizia investiției în Galați reflectă decizia pe care fondatorul rețelei de clinci a luat-o împreună cu investitorul, Morphosis Capital, de a deschide 20 de clinici noi în următorii cinci ani, astfel încât, la sfârșitul perioadei, rețeaua să cuprindă 35 de clinici în total în toată ţara.

Județul Galați se situează pe locul 13 la nivel național după cifra de afaceri totală a celor 15.650 de cabinete și rezultatul net al acestora. Capitala ocupă prima poziție în topul județelor din țară în ceea ce privește performanța industriei de stomatologie, urmată de Cluj și Argeș. România înregistrează de patru ori mai multe cabinete decât în anul 2000, din care 95% sunt private, potrivit INS. De altfel, piața privată de stomatologie e estimată la 2,1 miliarde de lei în 2020, aproape de 15 ori mai mare față de 2018, arată datele prezentate la primul forum PALMED pentru stomatologie.

Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu este una dintre cele mai extinse rețele din industria românească de stomatologie, cu prezență în zece orașe din România (Ploiești, București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu și Galați) și o clinică la Londra; are 121 de cabinete dentare și un laborator de tehnică dentară complet digitalizat, extinse pe o suprafață totală de peste 6000 metri pătrați și o echipă de peste 470 de angajați, dintre care 140 medici și cinci specialiști în anestezie generală. Fiecare clinică integrează cel puțin un centru de radiologie dentară digitală. Rețeaua dispune și propriul centru de instruire – Centrul de Perfecționare Dr. Leahu.

Sursa foto: Clinicile Dr. Leahu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri