2 Septembrie 2021

Coadă la certificate de vaccinare FALSE: 400 de persoane sunt cercetate de polițiști



Polițiștii români au în lucru 200 de dosare vizând eliberarea de certificate de vaccinare false. Aproape 400 de persoane sunt cercetate penal, a anunțat ministrul de Interne Lucian Bode, într-o conferință cu prefecții.

Ministrul Afacerilor Interne a menționat că structurile MAI desfășoară mai multe acțiuni pentru combaterea infracțiunilor legate de adeverințele/certificatele false de vaccinare.

La videoconferința cu prefecții au participat și premierul Florin Cîțu, ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță, și reprezentanți de la Ministerul Sănătății și Ministerul Transporturilor.

Trei percheziții au avut loc în această dimineață la mai multe domicilii din comuna Corbii Mari, Pucioasa și Aninoasa, la persoane suspectate că au eliberat certificate de vaccinare false, anunță IPJ Dâmbovița.

Conform surselor G4Media, antrenorul Asociației Sportive Fotbal Club Pucioasa și-a convins soția, medic de familie, să elibereze adeverințe de vaccinare false pentru 10 jucători ai echipei, pentru a putea participa la competiții sportivei.



Citeste si