Ministrul interimar al Sănătății, Cseke Attila a făcut câteva precizări cu privire la incendiul care s-a produs în această dimineață la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, în urma căruia au murit 9 persoane, până la data transmiterii acestei știri.

„E un eveniment nefericit, preocuparea Ministerului Sănătății a fost de a mobiliza prin DSP toate resursele umane și funcționale ale sistemului sanitar pentru a putea transfera pacienții (...)

Se activează un spital mobil al ISU. E un eveniment nefericit, cauza incendiului va fi stabilită de specialiști, trebuie să așteptam raportul specialiștilor. Din acest raport, categoric trebuie să tragem învățămintele. Nu aș antama o cauza a incendiului, aceasta va fi stabilită de specialiști. Pot fi multiple cauze, dar vor fi stabilite de cei de la ISU Dobrogea”, a spus ministrul Sănătății.

Cseke Attila a mai transmis că Raed Arafat, șeful DSU este în drum spre Constanța, unde vine să evalueze situația alături de specialiștii din cadrul instituției pe care o conduce.

„În primul rând, dacă nu așteptam cauza incendiului, vom vorbi de măsuri care nu corespund cu ce s-a întâmplat. Ceea ce urmează după acest incendiu, trebuie corelate cu cauza incendiului. În ceea ce privește ce s-a aintamplat în ultima perioadă, de la alte evenimente nedorite, pot să va spun că în ceea ce privește Ministerul Sănătății, după evenimentul de la Piatra Neamț, erau măsuri care trebuiau realizate la Constanța”, a mai explicat ministrul interimar al Sănătății.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri