România a ajuns în situația în care se afla Italia anul trecut, cu spitale supraaglomerate de pacienți infectați cu Covid, atrage atenția preşedintele Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţii de Vaccinare (CNCAV), col. dr. Valeriu Gheorghiţă, scrie Spotmedia.ro.

”Îmi e teamă că deja suntem în acest scenariu, spitalele sunt copleșite de pacienți infectați cu Covid. Este o situație extrem de complicată, valul 4 este agresiv”, a declarat Valeriu Gheorghiță, întrebat cât mai are România până ajunge în situația Italiei de anul trecut.

Medicul a făcut din nou apel la populație să se vaccineze, să poarte mască, să păstreze distanțarea și să se igienizeze.

In Marea Britanie, studiile arată că vaccinarea a prevenit sute de mii de decese și internări ale bolnavilor de Covid.

Sursa foto: Shutterstock / Gorodenkoff

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri