Ștefan Mandachi, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din România, fondatorul lanțului de restaurante Spartan, dar și promotorul programului #șîeu, prin care promova nevoia de autostrăzi în țară, va construi un spital la Gura Humorului. Mandachi a precizat că inițiativa va fi susținută și de autoritățile locale.

Ștefan Mandachi a scris pe pagina sa de Facebook faptul că Primăria va contribui cu 200.000 euro, iar el va aduce suma de 500.000 de euro.

”Construim un SPITAL la Gura Humorului împreună cu Primăria. Noi sprijinim cu 500.000 euro construcția, Primăria contribuie cu 200.000 euro. Un parteneriat public-privat de mega-succes”, a descris Mandachi, în mesajul său.

Sursa Foto: Ștefan Mandachi/ Facebook

Spitalul care urmează să fie ridicat nu va fi unul modular, ca cel construit de Asociația Dăruiește Viață la Piatra Neamț, ci va fi unul de mai mari dimensiuni, pe cadre metalice.

Sursa Foto: Ștefan Mandachi/ Facebook

Totodată, Mandachi amintește și de Cornel Dediu, președintele Crucea Roșie Suceava, care va asigura bunul mers al proiectului.

Nu în ultimul rând, șeful Spartan îndeamnă și la donații, pentru ca unitatea medicală să prindă contur în timp util.

Sursa foto: Ștefan Mandachi/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri