Colegiul Medicilor din Municipiul București (CMMB), alături de Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), organizează pe 6 noiembrie, în intervalul orar 10 – 22, un eveniment în premieră – Maratonul Informării.

Timp de 12 ore, zeci de medici și specialiști vor oferi live, la Biblioteca Națională a României, informații și explicații în privința vaccinării împotriva COVID-19. Maratonul Informării are ca scop principal susținerea informării cu privire la vaccinare din surse medicale, pe baza dovezilor științifice, explicate pe înțelesul populației.

Proiectul își propune să sprijine populația în realizarea unei alegeri informate, ancorate în datele științifice, în privința vaccinării împotriva COVID-19.Maratonul Informării va fi structurat pe sesiuni de câte o oră și jumătate fiecare, la care vor lua parte 4-6 medici dintr-una sau mai multe specialități.

Maratonul Informării va fi transmis pe pagina de Facebook a Colegiului Medicilor din Municipiul București, precum și pe pagina de Facebook și pe canalul de YouTube RO Vaccinare.

Aproape 90.000 de români au fost în centrele de vaccinare din întreaga țară în ultimele 24 de ore, iar dintre aceștia, jumătate s-au aflat la prima doză, numărul persoanelor vaccinate măcar cu o doză depășind 7,2 milioane, potrivit celui mai recent raport al Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV).

Mai exact, potrivit sursei citate, în ultimele 24 de ore au fost administrate 89.929 de doze de vaccin Pfizer, Moderna, AstraZeneca şi Johnson&Johnson, dintre care 45.204 reprezintă prima doză, 19.193 însemnând a doza a doua şi 25.532, fiind pentru cei care se aflau la doza a treia.

Sursa foto: RO Vaccinare/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri