Medicover, furnizor de servicii medicale private din România, a achiziționat pachetul majoritar de acțiuni la Mediplus, clinică trans-disciplinară dedicată sănătății femeii. Cei peste 18 ani de experiență alături de excelența echipei Mediplus coordonate de reputatul Dr. Iosif Niculescu aduc un avantaj considerabil capacității Medicover de a oferi soluții integrative și supraspecializate de diagnostic și tratament pentru pacientele sale.

Mediplus este prima clinică din România care abordează tratamentul afecțiunilor asociate menopauzei, un segment foarte puțin adresat pe piața locală. În fiecare an, clinica Mediplus înregistrează peste 7.000 de consultații, fiind deservită de o echipă de specialiști cu experiență locală și internațională în Endocrinologie, Oncologie, Ginecologie și Obstetrică. Clinica Mediplus a fost preluată în anul 2017 de Dr. Iosif Niculescu.

„Urăm bun-venit în familia Medicover România întregii echipe Mediplus Clinic. Avem deja o excelentă colaborare cu Dr. Iosif Niculescu”, a declarat dr. Florinela Cîrstina, director general Medicover România

„Împreună vom reuși să aducem o contribuție importantă în prevenția problemelor medicale din sfera patologiei ginecologice și obstetricale”, a declarat Dr. Iosif Niculescu, fondatorul clinicii și medic specialist în Obstetrică-Ginecologie cu peste 20 de ani de experiență locală și internațională.

Medicover România va deține pachetul majoritar de acțiuni.

Din 1995, Medicover România a devenit unul dintre cei mai importanți furnizori de pe piața serviciilor de sănătate private, cu o rețea de 25 de clinici în București și în țară, trei spitale generaliste: în capitală, la Oradea și Craiova, 28 de cabinete on-site și peste 250 de unități medicale partenere. Spitalele Medicover corespund celor mai înalte standarde medicale și deservesc o gamă largă de specialități medicale și chirurgicale.

Sursa foto: Mediplus Clinic

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri