doctari group din Germania a deschis un hub tehnologic în ansamblul mixed-use Iulius Town din Timișoara, pentru a facilita dezvoltarea unei platforme integrate de viitor. În 2022, compania intenționează să angajeze 30 de specialiști în cadrul acestui hub, posturile fiind încă neocupate (doctarigroup.ro). Utilizând cele mai recente tehnologii precum JavaScript, React și AWS, echipele de dezvoltare full stack pot acționa în mod autonom și responsabil. Acestea contribuie la îmbunătățirea vieții cadrelor medicale, facilitând, totodată, funcționarea mai eficientă a instituțiilor medicale.

Momentan, inginerii din doctari group își desfășoară activitatea într-un spațiu temporar din United Business Center (UBC). Din al doilea trimestru al acestui an, compania va fi prezentă în clădirea UBC 0, odată cu finalizarea celui de-al patrulea imobil office clasa A din ansamblul mixt Iulius Town.

Prin deschiderea unui hub tehnologic la Timișoara, doctari group își propune să înființeze și să consolideze o platformă integrată pentru domeniul sanitar. Având alături parteneri puternici, doctari creează o platformă digitală care ușurează substanțial munca instituțiilor sanitare și a cadrelor medicale responsabile cu gestionarea personalului. Platforma centralizează ofertele companiilor din cadrul doctari group, oferind servicii de la programarea gărzilor și până la „identificarea medicilor disponibili”.

Se creează, astfel, o piață digitală care aduce laolaltă unitățile sanitare și cadrele medicale.

doctari group așteaptă cu nerăbdare să integreze cât mai mulți dezvoltatori și experți în tehnologie în noua locație din România. În Germania, doctari group operează în șase locații diferite, colaborând îndeaproape cu medici, asistente și clinici din întreaga țară, pentru a asigura procese mai inteligente și mai eficiente.

Amplasarea hub-ului tehnologic doctari în ansamblul mixt Iulius Town facilitează accesul la o varietate de servicii, în imediata proximitate. Peste 350 de magazine, food court, restaurante și cafenele pentru pauza de prânz, fitness center, cinematograf multiplex, grădiniță și școală primară, servicii medicale, centru de conferințe și evenimente, peste 4.000 de locuri de parcare şi alte 600 pentru biciclete și un parc se numără printre dotările menite să îmbunătățească echilibrul dintre viața profesională și cea personală a angajaților.

doctari este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale din Germania, care îmbină peste un deceniu de experiență și soluții de platformă digitală cu cea mai mare rețea de cadre medicale profesioniste. doctari group este un pionier în materie de tehnologie prin lansarea platformei doctari pro, prima platformă de programare online. Toate companiile din Grup au în vedere inovația în materie de gestionarea forței de muncă, precum și calitatea vieții cadrelor medicale, îmbunătățind, astfel, sistemul sanitar per ansamblu. doctari este o companie din portofoliul investitorului internațional Vitruvian Partners.

UBC este parte integrată din cel mai amplu proiect de regenerare urbană din România, ansamblul mixt Iulius Town, dezvoltat de companiile IULIUS și Atterbury Europe. UBC Timișoara reprezintă o comunitate de business cu peste 30 de companii multinaționale și mai mult de 5.000 de angajați.

UBC 0, cea de-a patra clădire office din proiect, va avea funcțiuni mixte, de office şi retail, și va găzdui companii IT&C și automotive.

Clădirea se află în curs de certificare LEED, dispunând de implementarea unor politici sustenabile de operare, cu scopul de a crește eficiența costurilor la utilități și confortul chiriașilor.

Sursa foto: Iulius Town

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri