Sănătatea animalului tău de companie este un aspect extrem de important, așa că este esențial să alegi cu atenție cele mai bune servicii veterinare. Fie că este vorba despre un simplu vaccin, un control de rutină sau un tratament de specialitate, animalul tău de companie are nevoie de cea mai bună îngrijire. De aceea, trebuie să ții cont de următoarele aspecte:

Analizează calitatea serviciilor

De multe ori, oamenii aleg serviciile unui medic veterinar în funcție de popularitatea acestuia. Dacă o anumită clinică are mai multe aprecieri pe rețelele de socializare, nu înseamnă că întotdeauna acele informații sunt corecte. Popularitatea este un lucru bun, dar nu neapărat cel mai bun factor de decizie, mai ales în ceea ce privește calitatea serviciilor medicale. În consecință, înainte de apela la un anumit medic veterinar, ar fi indicat să afli ce fel de animale a tratat, ce spun foștii clienți despre serviciile oferite și cel fel de promovare și-a făcut acesta în mediul online.

De asemenea, atunci când alegi o clinică sau un cabinet veterinar, trebuie să analizezi atent și lista de servicii prestate. Astfel, te asiguri că animalul tău de companie poate face o ecografie sau anumite analize în același cabinet, fără să fie nevoie să îl transporți de la un medic la altul. Acum, există câteva câteva clinici sau centre care oferă servicii veterinare moderne și digitalizate pentru pisici sau câini, la care poți apela întotdeauna cu încredere.

Verifică prețurile serviciilor

De obicei, oamenii clasifică anumite servicii în funcție de prețurile acestora, iar același lucru se întâmplă și în cazul veterinarilor. Sunt mulți clienți care consideră că anumite clinici sunt mai bune, doar pentru că au tarife mult mai mari. Însă, scump nu înseamnă întotdeauna mai bun. Uneori, prețurile mari pot fi doar o strategie de marketing, pentru ca anumite servicii să fie clasificate ca fiind premium, deși calitatea lor nu este neapărat una superioară. Tocmai, de aceea, atunci când alegi un medic veterinar, trebuie să ții cont de nevoile animalului de companie, așa că ar fi recomandat să verifici mai multe detalii despre activitatea acestuia.

Caută informații pe site-urile clinicilor veterinare

O altă metodă de a afla mai multe despre un medic veterinar poate fi website-ul/pagina sa de socializare său sau al clinicii. Dacă acesta are vizibilitate în mediul online, atunci îți va fi mult mai ușor să găsești ușor și rapid informațiile de care ai nevoie. Orice clinică veterinară ar trebui să aibă o pagină web, unde să găsești numere de contact, o listă cu serviciile oferite și tarifele acestora, dar și o secțiune de recenzii din partea clienților. Este important să găsești un istoric al activității clinicii sau cabinetului, pentru că acest lucru este o dovadă a experienței și profesionalismului personalului. Părerile altor clienți te pot ajuta să iei o decizie mult mai ușor, mai ales dacă majoritatea recenziilor sunt pozitive, iar oamenii sunt mulțumiți de serviciile prestate de respectiva clinică veterinară.

Acordă atenție primei consultații

Animalele sunt foarte sensibile și se pot speria foarte ușor, dacă nu sunt tratate cu blândețe și multă atenție, mai ales în cabinetul unui medic veterinar. Dacă observi că animalul tău de companie are rețineri sau reacționează agresiv față de medic, înseamnă că doctorul pe care l-ai ales nu este pe placul animalului tău. Este esențial să ții cont de dorințele și de comportamentul animalului de companie, pentru ca acesta să primească cea mai bună îngrijire.

În concluzie, atunci când trebuie să alegi cele mai bune servicii veterinare pentru câinele sau pisica ta este important să verifici mai multe aspecte. În acest sens, îți poți rezerva câteva ore pentru a căuta mai multe recomandări online, dar și pentru a cere păreri pe diferite grupuri dedicate iubitorilor de animale.

Sursa foto: unsplash.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri