MedLife anunță semnarea achiziției pachetului de 100% al companiei Life Med. Compania va fi integrată sub brandul Sfânta Maria, parte a grupului MedLife.

Life Med este un furnizor de servicii medicale private la nivelul Municipiului București, acoperind 24 de specialități: alergologie și imunologie, cardiologie, chirurgie generală, dermatovenerologie, diabet și boli de nutriție, ecografie vasculară, endocrinologie, gastroenterologie, ginecologie, medicină de familie, medicină internă, neurologie, oftalmologie, ORL, ortopedie, pneumologie, psihiatrie, psihologie, recuperare medicală, reumatologie, urologie.

Compania oferă servicii complete de diagnostic și tratament de la consultații, investigații clinice până la analize de laborator pentru peste 130.000 de pacienți anual.

Cu o experiență de peste 17 ani pe piața de servicii medicale private, Life Med a reușit să dezvolte două clinici în București: Clinica Timpuri Noi și clinica Militari, cu laboratoare de analize medicale proprii.

Cifra de afaceri înregistrată în 2021 a fost de 9.2 milioane de lei, în creștere cu 8% față de 2020 (8.6 milioane de lei).

“Așa cum menționam la început de an, în 2022 va fi impulsionată și dezvoltarea rețelei Sfânta Maria, al doilea brand parte din grup cu focus pe pacienții care își doresc să acceseze în mod special servicii în regim CAS”, a declarat Mihai Marcu, Președinte și CEO MedLife Group.

Brandul medical Sfânta Maria a fost lansat în urmă cu 5 ani și operează pe piața serviciilor medicale cu 50 de unități medicale proprii, care au rezultat în urma proiectelor de achiziție și a dezvoltărilor organice, după cum urmează: 12 clinici, în Bucureşti, Bacău, Galati, Măgurele și Sibiu, 10 laboratoare, în Bucureşti, Brăila, Bacău, Galati și Sibiu, precum şi peste 25 de puncte de recoltare. Totodată, Sfânta Maria este printre operatorii cu cea mai mare rețea proprie de medicină de familie. Achiziționarea integrală a clinicii Life Med reprezintă cea de-a 37 achiziție derulată până acum de grupul MedLife.

Sursa foto: MedLife

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri