Oana Nicolescu nu mai este șefa Direcției de Sănătate București. Aceasta a fost înlocuită cu Cristina Pelin, la ordinul lui Alexandru Rafila, ministrul Sănătății. Modificările au apărut inclusiv pe site-ul instituției.

Cristina Pelin, actuala șefă a Direcției de Sănătate Publică București (DSP), a demisionat din aceeași funcție în martie 2020.

Ministrul Sănătății de la acea vreme, Victor Costache, i-a acceptat demisia, după ce se declarase nemulțumit de activitatea instituției.

Oameni care aveau nevoie de informații sau avize de la DSP s-au plâns că fie nu li se răspundea la telefon, fie erau pasați la alte instituții. Un exemplu este cel al unui tânăr care s-a izolat după ce a intrat în contact cu o persoană venită din Italia și a sunat la DSP pentru a afla cum trebuie să procedeze. A fost nevoie de 17 apeluri pentru a i se răspunde în sfârșit, doar ca să fie apoi trimis la DSP Olt.

Alexandru Rafila a semnat săptămâna trecută numirea Cristinei Pelin la conducerea DSP București începând cu 7 aprilie. Fostul director, Oana Nicolescu, spune că nu este vorba de o demitere, ci pur și simplu mandatul său la conducerea direcției s-a încheiat, scrie Buletin de București.

“Mandatul pe care l-am primit în urma cu 2 ani, a ajuns la sfârșit. Am reprezentat cu responsabilitate DSP București în cea mai grea perioadă din istoria acestei instituții și mă bucur că am putut să fiu parte din imensa mobilizare de forțe pentru gestionarea acestei pandemii. Rămân aproape dacă se consideră că pot fi de folos în proiectele viitoare”, a declarat Oana Nicolescu, fostul manager al DSP București.

Sursa foto: unsplash.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri