Un chirurg plastician rus susține că le oferă femeilor șansa de a sprijini războiul împotriva Ucrainei cu „implanturi mamare patriotice”.

Chirurgul plastician Yevgeny Dobreykin din Moscova promovează implanturile mamare pentru „adevărații patrioți”. Denumite „Rosgurd”, aceste implanturi mamare sunt umplute cu silicon, dar au două opțiuni de stil (design) diferite și anume „Tricolorul rusesc” și „Army Cammoflouge”, scrie Indy100.

Așa că „adevărații patrioți” au opțiunea de a alege între cele două versiuni care le vor fi „aproape de suflet. La propriu și la figurat”, susține doctorul care arată că aceste implanturi sunt sigure și că deși au un alt tip de design, ele au trecut toate testele necesare.

În esență, aceste implanturi sunt pentru oamenii care își iubesc țara mamă și doresc să facă ceva mai mult decât să-și lipească un autocolant sau să-și facă un tatuaj.

Când oamenii au auzit de implanturi, au crezut că a fost o glumă la început. Alții au fost total uluiți.

„Pe bune? Poate că nu înțeleg, dar nu poți vedea suprafața implantului odată ce este implantat, nu? Este în interiorul corpului tău. Se vede prin piele sau ceva de genul ?”, a scris mirat un utilizator pe rețelele sociale.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri