14 Iunie 2022

Promedis Pharm bifează cu succes prezența la Congresul de Artroscopie și Traumatologie sportivă 2022



După o lungă perioadă în care din cauza pandemiei majoritatea activităților științifice din domeniul ortopediei, artroscopiei și traumatologiei sportive au fost transferate în mediul online, în perioada 1-3 Iunie 2022 a avut loc, la Sibiu, un nou eveniment științific din seria de evenimente bienale SRATS Congress în format fizic.

Comunitatea medicilor specialiști din domeniul ortopediei, astroscopiei și traumatologiei sportive alături de numeroși speakeri internaționali și naționali s-au reunit pentru o serie de întâlniri în care să fie împărtășite informații științifice de actualitate cu privire la traumatismele sportive ale articulației genunchiului, umărului și gleznei dar și a tratării patologiei degenerative a genunchiului.

Promedis Pharm s-a numărat printre partenerii importanți ai acestui eveniment. Compania Promedis Pharm și-a adus contribuția prin prezentare unor produse inovative cu rol în ameliorarea și menținerea sănătății articulațiilor din categoria infiltrațiilor vascoelastice și a suplimentelor alimentare.

În cadrul congresului Promedis Pharm a prezentat produsele:- Proyal seringă (soluție injectabilă cu acid hialuronic pentru infiltrații). Acest produs este un înlocuitor temporar al lichidului sinovial destinat persoanelor cu artroza degenerativă sau traumatică. Proyal este alegerea unor numeroși specialiști din domeniul ortopediei și medicinei sportive din cadrul clinicilor de top din România;- Synart seringă (soluție injectabilă cu acid hialuronic pentru infiltrații) este un produs injectabil ce constă într-o soluție pe bază de acid hialuronic cu proprietăți vascoelastice remarcabile, foarte purificat și cross-lincked, cu o greutate moleculară mare;- Proxart (plicuri) este un supliment alimentar pe bază de Biotină, L-lizină, L-glicină cu acid hialuronic, sulfat de condroitină, sulfat de glucozamină, α-cetoglutarat de ornitină și Boswellia fitosoma indicat pentru a furniza un aport suplimentar de nutrienți foarte necesari în sănătatea articulațiilor. Proxart menține sănătatea cartilajelor, îmbunătățește flexibilitatea articulațiilor și ameliorează durerea.- Hyalomax (capsule) este un produs inovativ cu efecte intense în eliminarea durerilor articulare, ameliorarea inflamației și menținerea sănătății articulațiilor. Extrem de util în cazurile de suprasolicitare mecanică a articulațiilor (activitate fizică solicitantă sau persoane supraponderale). Hyalomax este produsul cu cea mai mare concetratie de acid hialuronic într-o singură capsulă de pe piața din România iar greutatea moleculară mare a acidului hialuronic asigură efecte superioare.

Despre Promedis Pharm România

Compania Promedis Lifecare (Promedis Pharm) a fost înființată în 2017, de către Maria Roxana Tălpan, o tânără femeie de afaceri ce activează în domeniul farmaceutic încă din anul 2008. Compania are în spate un grup de specialiști cu o experiență de peste 12 ani în sectorul farmaceutic românesc dar și un parteneriat strategic cu unul dintre cei mai importanți furnizori de dispozitive medicale din Europa.În plus față de soluțiile vascoelastice, Promedis Pharm a lansat în 2021 o linie de suplimente alimentare cu rețete originale produse în cantități limitate în Italia. Concentrațiile mari din extracte de plante standardizate din formulele acestor produse asigură o calitate remarcabilă și efecte robuste. Promedis Pharm este distribuitorul exclusiv al acestei linii de produse în România. Produsele sunt prezente în numeroase farmacii dar pot fi cumpărate și pe site-ul promedispharm.ro.



Citeste si