Grupul Provita, condus de medicul Ovidiu Palea, se pregătește pentru inaugurarea unui nou spital privat în România. Potrivit informațiilor actuale, acesta ar urma să fie deschis în primăvara lui 2023.

Grupul Provita urmează să își extindă operațiunile din capitală prin lansarea unui nou spital medical privat planificat pentru primăvara anului 2023.

Noul spital aflat în fază finală de execuție va avea o suprafață de aproximativ 25.000 mp, 8 săli de operații, 110 paturi, un centru de imagistică de ultimă generație și un centru oncologic integrat de diagnostic, tratament și recuperare, permițând astfel pacienților, atât adulți, cât și copii, acces facil la serviciile medicale de excelență.

Potrivit reprezentanților companiei, Grupul Provita a încheiat anul 2021 cu o cifră de afaceri în valoare de 74 milioane lei.

MedLife preia Grupul Provita

MedLife continuă să își dezvolte infrastructura medicală pentru a veni în întâmpinarea unui număr cât mai mare de pacienți și anunță semnarea unui nou parteneriat prin preluarea a 51% din acțiunile Grupului Provita. Tranzacția marchează consolidarea serviciilor de diagnostic și tratament la nivel național.

Cu o experiență de peste 11 ani pe piața de servicii medicale private, la nivelul Capitalei, Grupul Provita este prezent cu un spital multidisciplinar, două centre de imagistică dotate cu tehnologie de ultimă generație, un laborator în care pot fi prelucrate o gamă largă de analize și teste medicale, dar și un centru de instruire în terapia durerii, singurul din Europa Centrală și de Est, aprobat de European Society of Regional Anaesthesia and Pain Therapy.

În perioada imediat următoare, Provita se va dezvolta și în alte orașe mari din țară, primul oraș vizat fiind Suceava, unde Grupul va inaugura o clinică specializată, ariile cheie fiind terapia intervențională a durerii și screeningul complet privind patologia sânului.

Sursa foto: unsplash.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri