Stomatologia este direct influențată de era digitală printr-o evoluție tehnologică fără precedent. Dacă medicina dentară tradițională nu reușea să ofere pacienților rezultate sigure pe termen lung și foarte lung, stomatologia digitală susține pacientul în obținerea sigură a unui zâmbet sănătos, funcțional și frumos. La bază se află un mix între tehnologie avansată, materiale de calitate și experți. Dr. Raluca Pascu, fondator clinici stomatologice iDentity a clădit un sistem de tratare a problemelor dentare exclusiv prin principiile erei digitale.

”Sănătatea dentară este deosebit de importantă pentru fiecare dintre noi. Fie că ne gândim la propria persoană sau la cineva drag, nu putem vorbi despre o viață liniștită, de calitate dacă există probleme stomatologice. Încă de la primul pas, viziunea pentru clinicile iDentity a fost de a oferi cea mai eficientă soluție de tratament pacienților noștri sau, altfel spus, ne-am dorit ca pacienții noștri să primească cele mai bune soluții de tratament la fel ca în cele mai moderne clinici din Occident sau America”, explică dr. Raluca Pascu.

Planul de tratament cu abordare multidisciplinară este un principiu de bază pentru stomatologia digitală. Acest lucru înseamnă că pacientul primește soluția de tratament ce include perspectiva tuturor ariilor stomatologice: experții din chirurgia dentară, implantologie sau protetică și nu numai conlucrează. Aici se integrează tehnologia avansată și materialele de calitate.

”Pe scurt, această abordare face parte din conceptul de stomatologie High End prin care se realizează fiecare tratament stomatologic în clinicile iDentity, de la caria dentară până la restaurări complete ale danturii. Tehnologia precum laserul dentar pentru țesuturile dure și moi care poate înlocui în anumite situașii bisturiul, computerul tomograf sau scanerul intra-oral oferă medicului suport pentru a trata personalizat, fără durere și cu maxim confort pentru pacient.”, explică Dr. Pascu.

Clinicile stomatologice iDentity realizează tratamente stomatologice pe conceptul unic High End. Pacientul primește o soluție de tratament conform celui mai eficient raport calitate – preț – durabilitatea rezultatelor. iDentity reprezintă un concept ce integrează experți din toate ariile stomatologiei, fără compromisuri la materiale și cu soluții performante conform standardelor internaționale.

De curând, pentru un plus de suport pentru pacienții săi, clinicile iDentity au creat 4 tipuri de abonament ce conțin cele mai importante tratamente stomatologice cu beneficii deosebite, respectiv cu prețuri de la 25 de lei lunar. Le găsiți în pagina de tarife din site-ul oficial.

Sursa foto: iDentity

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri