Este din ce în ce mai greu să intrăm în legătură cu un medic atunci când avem o urgență medicală. Și asta pentru că în România, din păcate, sunt doar 700 de medici de medicină de urgență la 19 milioane de locuitori. Dar și pentru că secțiile UPU sunt supraaglomerate și personalul suprasolicitat. Iar infrastructura rutieră este proastă și sunt zone unde salvare ajunge chiar și după 2-3 ore de la apel.

Foarte mult timp pierdut, nu-i așa? Cum putem evita timpul irosit în detrimentul sănătății noastre? Ce putem face atunci când avem nevoie de un sfat medical rapid, atunci când copilul ne face febră mare în toiul nopții și nu avem cadre medicale în familie sau în cercul restrâns de prieteni. Ce facem atunci când ne-am ars cu apă fierbinte, ne-am tăiat în bucătărie, ne-am scrântit glezna și e sâmbătă seara? Ce facem dacă am avut un accident cu bicicleta, dacă avem o indigestie în vacanță la munte sau la mare? Mergem la camera de gardă a celui mai apropiat spital, nu-i așa? Și aici așteptăm adesea cu orele, chiar și o noapte întreagă până ne consultă un medic specialist.

Pentru că statisticile ultimilor ani arată că peste 60% dintre prezentările la UPU nu au fost urgențe medicale, dar și pentru că o ampla campanie media ne îndeamnă “să nu sunăm la 112 decât dacă avem cu adevărat o urgență medicală”, noi toți avem nevoie de sfatul unui medic obținut rapid, atunci când avem o situație medicală apărută brusc.

Din această nevoie a apărut eTELEDOC - cel mai performant sistem de Telemedicină de Urgență din România, prin care poate fi accesat instant, oricând, de oriunde, printr-un apel video, un medic urgentist de gardă. În cazul unei urgențe medicale, medicii eTELEDOC intervin oferind ajutor pe loc. Mai mult, dacă este nevoie, aceștia vor apela serviciul de urgență 112 pentru a solicita o salvare la tine acasă, informând corect și prompt personalul de pe ambulanță despre patologia ta, oferindu-le chiar geolocația unde te afli, iar ție, oferindu-ți suport până la sosirea echipajului mobil.

Pentru a beneficia de serviciile eTELEDOC trebuie să-ți creezi un cont pe platformă, să alegi abonamentul care ți se potrivește și să-l achiziționezi on-line. Costul unui abonament pornește de la doar 5 lei pe lună de persoană.

Adaugă apoi pe platformă și membrii familiei tale ca beneficiari secundari. Cu două linii de permanență în paralel, una dedicate adulților și cealaltă pentru patologia copiilor, eTELEDOC oferă suport și sprijin medical întregii tale familii. În funcție de abonamentul ales, poți împărți beneficiile și costul abonamentului cu până la 10 persoane.

Odată ce ești abonat pe platformă, pentru a intra în legătură cu medicii de gardă trebuie doar să apeși butonul “URGENȚĂ/SUNĂ MEDICUL” de pe mobil, tabletă sau calculator și intri direct în apel video, în doar 21 de secunde, cu un medic care îți va acorda ajutorul necesar.

Dacă nu deții un smartphone, poți intra în legătură cu medicii de gardă apelând linia telefonică eTELEDOC la numărul +40 371 111 333, număr accesibil de pe orice telefon. Mai multe despre abonamente găsiți aici. eTELEDOC oferă suport, susținere și ghidează prin informare, fiind un adevărat “înger păzitor” pentru întreaga familie.

Sursa foto: eTELEDOC

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri