Diana Păun, consilier prezidențial Sănătate Publică, vine la cea de-a șasea ediție a conferinței Future Healthcare, organizată de wall-street.ro.

Publicația wall-street.ro vă invită joi, pe 9 martie, de la ora 10:00, la evenimentul Future Healthcare: Building new technologies for healthcare in 2023, unde va fi invitată și Diana Loreta Păun, consilier prezidențial pe Sănătate Publică.

Prioritatea administrației prezidențiale rămâne prevenția. De altfel, președintele României a susținut importanța prevenției în toate intervențiile publice pe sănătate.

Diana Loreta Păun, consilier prezidențial

Cine este Diana Păun, consilierul prezidențial pe Sănătate Publică, invitată la Future Healthcare

Dr. Diana Loreta Păun este absolventă a Facultăţii de Medicină şi doctor în Medicină a Universității de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” din Bucureşti. Este medic primar endocrinolog și conferențiar universitar la Disciplina Endocrinologie a Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila”. A lucrat în cadrul Institutului Național de Endocrinologie “C.I.Parhon” ca medic, cercetător, cadru didactic, iar în perioada 2006-2015 ca manager.

Deține un atestat de studii complementare în Managementul Serviciilor de Sănătate și a absolvit programul de master „Management al Sănătăţii Publice şi al Serviciilor de Sănătate”.

De asemenea, a urmat mai multe programe de perfecționare în management, de auditor în domeniul calității, de formator și expert în achiziții publice.

Ce vom dezbate la Future Healthcare, ediția a șasea

Pe 9 martie, începând cu ora 10:00, la hotelul Sheraton, în centrul Bucureștiului, ne dăm întâlnire cu unii dintre cei mai importanți reprezentanți din industrie, alături de autorități din domeniu pentru a realiza o radiografie a proceselor prin care sistemul românesc de sănătate devine unul la standarde europene.

În cele trei paneluri, vom dezbate asupra subiectelor care „ard” în sănătate, pornind de la prețul medicamentelor în România și provocările industriei farma, până la importanța digitalizării în creșterea nivelului de prevenție în țară.

Printre speakerii deja anunțați se numără: dr. Ionuț Leahu, CEO și fondator al Clinicilor Dr. Leahu, Andreea Minuță, director executiv al Diviziei de Abonamente a Rețelei Private de Sănătate Regina Maria, dr. Claudia Oanea, managing director Siemens Healthinners România, dr. Bogdan Pană, director de cercetare și dezvoltare OCH, Ștefan Obreja, CEO și cofondator Life Dental Spa, Costin Ghioca, General Manager AC RAD Medical Consult & Service, dar și Cătălina Pîntea, Manager Regulatory Affairs Group Farmexim/Help Net și Florin Hozoc, Chief Executive Officer (CEO) & Founder la Life Solutions.

Bineînțeles, lista speakerilor este în continuă actualizare, urmând să revenim cu noi reprezentanți de renume din industrie.

Participarea la eveniment este gratuită, în format fizic sau online, în platforma de evenimente virtuale IC Events. Pentru participarea la conferință, vă puteți înscrie AICI.

Conferința Future Healthcare: Building new technologies for healthcare in 2023 este organizată de wall-street.ro în parteneriat cu Siemens Healthinners România, Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria, Clinicile Dentare Dr. Leahu, Ovidius Clinical Hospital (OCH), AC RAD Medical Consult & Service și Life Dental Spa.

Sursa foto: Wall-Street.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri