Ovidius Clinical Hospital (OCH) este cel mai mare spital privat din zona Dobrogei, inaugurat în 2014. După ce a fost „completat” cu policlinici și centre de diagnostic, OCH va căpăta noi dimensiuni odată cu inaugurarea celei mai noi extensii medicale. Invitat în cadrul celei de-a șasea ediții a Future Healthcare, Bogdan Pană, director de cercetare și dezvoltare, a declarat că noul corp al OCH va fi deschis în primăvara acestui an.

În valoare de 28 de milioane de euro, noua aripă a OCH va cuprinde un centru de oncologie și radioterapie, un centru de diagnostic pentru bolile cardiovasculare, dar și un centru de referință Siemens.

Opt milioane de euro ne-au constat tehnologiile cu care vom dota noua extensie a OCH. Prin aceasta, încercăm să aducem în țară medicii români plecați în străinătate, medici care se întorc pentru inovație și aparatură modernă”, a explicat Pană.

În plus, reprezentantul OCH a precizat că numărul angajaților spitalului va crește de la 400-500 (în prezent) la aproximativ 700.

”Centrul de referință Siemens va deveni un spațiu pentru training și cercetare. E foarte important ca oamenii să știe să folosească noua aparatură. Trebuie să depășim momentul și să ne obișnuim cu faptul că pentru un EKG (electrocardiogramă) nu mai sunt necesari electrozii pe un pacient”, a mai transmis Pană.

Conferința Future Healthcare: Building new technologies for healthcare in 2023 a fost organizată de wall-street.ro în parteneriat cu Siemens Healthinners România, Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria, Clinicile Dentare Dr. Leahu, Ovidius Clinical Hospital (OCH), AC RAD Medical Consult & Service și Life Dental Spa.

Sursa foto: Ovidiu UDR/ Future Healthcare 2023

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri