În România, țara unde cererea de lucrători în producție este ridicată, constructorii, operatorii industriali, șoferii de tir, electricienii, instalatorii sau mecanicii sunt angajații care își doresc să se simtă, poate și mai mult decât alte categorii de angajați, în siguranță la locul de muncă.

Potrivit REGINA MARIA, 40% din portofoliul de abonați ai Rețelei este format din lucrători în producție. Sute de mii de oameni care fac economia să meargă beneficiază de abonament medical și merg la medic, preventiv, mult mai des, cu atât mai mult cu cât marii angajatori din România au deschis, alături de REGINA MARIA, clinici sau cabinete medicale on-site chiar pe marile platforme industriale și la punctele de lucru ale angajaților.

Odată un beneficiu destinat celor din corporații, abonamentele ajută acum și angajații „blue-collars” să fie mult mai atenți și preocupați de sănătatea lor. Iar asta se observă prin rata de acces de aproape 60% a abonamentului medical în rândul acestei categorii de angajați.

Principalul beneficiu pentru lucrătorii în producție este faptul că abonamentul medical le oferă acestora îngrijire medicală de calitate la standarde internaționale în locații proprii REGINA MARIA, din peste 30 dintre județele țării, dar și în cele peste 400 de clinici partenere, cu acoperire națională. De asemenea, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor abonaților și a fi aproape de ei, Rețeaua are peste 80 de cabinete onsite, cabinete medicale sau chiar clinici cu 5-6 cabinete la sediul celor mai mari angajatori din România, în special în cele mai importante fabrici din țară. Unele dintre ele cu asistență medicală disponibilă permanent, 24/7.

„Prevenția este obiectivul nostru pentru a avea colegi în cea mai bună formă de sănătate. Am optat pentru abonamentele medicale REGINA MARIA și pentru o clinică în cadrul fabricii noastre din Iași, care oferă consultații de medicină internă, endocrinologie, reumatologie, recoltări analize, ecografii și medicina muncii, realizate la locul de muncă în prezența medicului specialist. Aceste beneficii sunt gratuite pentru cei aproximativ 1800 de angajați BorgWarner România. Ne propunem să contribuim astfel la protejarea sănătății lor, la reducerea absenteismului din cauze medicale, la informarea corectă și educarea angajaților privind beneficiile unor verificări consecvente ale sănătății lor, toate acestea alături de partenerul nostru, Rețeaua de Sănătate REGINA MARIA.” declară Andreia Zaharia, Manager Resurse Umane, BorgWarner România.

Abonamentul medical nu mai este un produs exclusivist. Companiile aleg să ofere pachete medicale din ce în ce mai complexe angajaților, cu mai multe servicii incluse și acces la mai mulți medici, inclusiv pentru membrii de familie ai angajaților; servicii complementare abonamentului, precum pachetele de psihoterapie și programe de wellbeing.
Rețeaua REGINA MARIA gestionează peste 780.000 abonamente și oferă acces facil la servicii medicale de cea mai înaltă calitate lucrătorilor în producție

În prezent, REGINA MARIA gestionează peste 780.000 de abonamente, în portofoliul Rețelei se numără 10,000 de companii, iar misiunea Rețelei este ca fiecare angajat român să facă cel puțin un screening și un set de analize pe an, toate serviciile de prevenție și medicină primară fiind incluse gratuit în abonament.

Statisticile arată că un abonat are în jur de 7 vizite la medic pe an, de aprox. 3 ori mai mult decat un pacient fără abonament. În ultimul an, în REGINA MARIA s-au înregistrat 10 milioane de servicii accesate #peabonament cele mai solicitate fiind: analize de laborator, medicină internă, serviciile de obstetrică – ginecologie, pediatrie, ecografie, dermatologie, ORL, și endocrinologie, exact baza medicinei primare și a prevenției - investigații care permit identificarea timpurie a unor afecțiuni potențial grave, pot fi descoperite la timp și pot fi tratate cu mai puțin stres emoțional și financiar.

Abonamentele REGINA MARIA se adresează atât angajaților din companii (multinaționale, IMM sau de tip start-up), cât și persoanelor fizice, adulți și copii. Abonamentul medical cuprinde 90% din investigațiile recomandare anual de medic, servicii acoperite total sau cu reducere semnificativă. În funcție de nevoile medicale, companiile pot alege pachetul care li se potrivește cel mai bine angajaților pentru monitorizarea stării de sănătate sau pentru a ține sub control o anumită afecțiune existentă.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri