SKiN MedSpa a devenit de curând Doctor SKiN. Cine este Doctor SKiN și de ce s-a simțit nevoia acestui rebranding, discutăm cu Alin Radu, fondatorul lanțului de clinici de estetică, dermatologie, epilare definitivă, tratamente corporale și faciale, care în 5 ani de zile a reușit să câștige încrederea a peste 25 000 de pacienți din București, Corbeanca și din întreaga țară.

  • 3 clinici: Doctor SKiN Drumul Taberei, Doctor SKiN Corbeanca și Doctor SKiN Băneasa iar în curând a 4a: Doctor SKiN Fabrica de Glucoză.
  • Peste 25 000 de pacienți care au beneficiat de tratamente dermatologice, estetice, faciale, de remodelare corporală și de epilare definitivă laser.
  • Peste 100 de diferite tratamente disponibile și singurul loc din România unde găsești TOATE cele mai performante dispozitive medicale, adică acea aparatură premium, de top, care impune standardele la nivel mondial.
  • O echipă formată din +71 de oameni dedicați.
  • Peste 120 de sesiuni de instruire, traininguri specifice și practică.
  • Peste 900 sute de recenzii pozitive de la clienți reali.

“Realizările vin datorită și cu schimbări, deoarece progresul constant este singurul lucru care-ți asigură acea dezvoltare sănătoasă în business. Afacerea noastră este cu și despre oameni, iar după 5 ani, simțim mai acut ca niciodată că trebuie să ne distanțăm de stereotipii, confuzii și să facem un pas în lateral, pentru că suntem unici în piață și vrem ca și conceptul pe care l-am dezvoltat cu multă muncă și devotament față de clienții noștri, să se bucure de un nou nume și un nou început, doar al nostru, unic, pe spatele căruia să nu se mai cațăre nimeni. Așadar a urmat o renaștere, un rebranding intens pregătit”, a spus Alin Radu, fondatorul clinicilor Doctor SKiN.

Conceputul Doctor SKiN a reușit, în pofida faptului că nimeni nu ne oferea nici o șansă la început, atunci când spuneam că vom deschide prima clinică într-un centru comercial, cu parcare disponibilă, departe de paparazzi. Dar am mers pe convingerea corectă, de altfel, că oamenii apreciază cel mai mult calitatea la prețuri corecte. În momentul de față, prea puțini își permit să plătească doar promisiuni, iar lipsa de profesionalism este taxată imediat. Nu poți să reziști pe o piață competitivă fără să livrezi rezultate, iar noi am reușit să ne creăm un renume datorită rezultatelor pe care le-am obținut împreună cu clienții și clientele noastre”, a completat Alin Radu.

“Creșterea atât de frumoasă a conceptului Doctor SKiN se datorează faptului că nu ne-am oprit din investiții și că am încercat să aducem tot ce este mai bun în materie de echipamente, traineri și personal dedicat, cu care să împărtășim aceeași viziune. Suntem o afacere de familie, nu reprezentăm o franciză sau o corporație, și chiar suntem trup și suflet implicați în tot ceea ce se întâmplă în clinicile noastre. Încă sunt pacienți care ne întreabă neîncrezători dacă noi chiar avem echipamentele cu care ne lăudăm în online sau dacă personalul nostru chiar participă la training-uri și sesiunile de instruire, așa cum văd pe conturile noastre de social media, sau dacă cele peste 1.000 de recenzii pozitive sunt adevărate sau nu”, a mărturisit Alin Radu, unul dintre fondatorii Doctor SKiN.

“De asemenea, cred că succesul nostru se bazează pe faptul că nu ne-am înșelat pacienții, care s-au săturat să plătească sume enorme fără să vadă rezultatele promise. Când vin la Doctor SKiN, au garanția că nu sunt înșelați, că beneficiază de onestitate și transparență și că, într-adevăr, se întâmplă lucrurile care li se promit. Rezultatele remarcabile nu apar peste noapte, dar există cât timp și noi și pacienții lucrăm împreună ca o echipă. Mai mult decât atât, am vrut de la bun început să oferim prețuri prietenoase și opțiuni de calitate pentru orice buget, așa că ofertele noastre de preț sunt cele mai atractive din piață, în condițiile în care toate produsele și dispozitivele noastre sunt originale, din categoria premium sau high luxury, ultimele modele disponibile și toate mai noi de 2 ani de zile. Nimeni nu se compară cu Doctor SKiN la acest capitol”, a spus Alin Radu.

În ultimii cinci ani, în clinicile Doctor SKiN s-a investit continuu în echipamente și personal. De exemplu, doar în ultimele 6 luni am adus dispozitivul Ultraformer III, care efectuează un tratament cu efect de lifting facial cu ajutorul HIFU (ultrasunete de intensitate ridicată), soluțiile injectabile Juvenus și Nucleofill pe bază de PDRN, NuEra - cel mai puternic dispozitiv de radiofrecvență medicală din lume la momentul actual, Morpheus 8, cel mai performant echipament de remodelare adipoasă subdermică din lume, Endospheres Therapy - cel mai relaxant tratament anticelulită și revoluționarul dispozitiv de epilare definitivă, Splendor X de la Lumenis, lider mondial în tehnologii pe bază de laser.

Pacienții clinicilor Doctor SKiN se pot bucura de tratamente chirurgicale minim invazive, prin revoluționara tehnologie patentată de InMode, radiofrecvența medicală subdermică de lipoliză asistată.

Tratamentele FaceTite, NeckTite și BodyTite reprezintă cea mai bună alternativă pentru liftingul facial chirurgical și liftingul gâtului, întrucât se obțin rezultate similare fără bisturiu, fără sângerare, fără durere și fără cicatrici, iar BodyTite este singura opțiune viabilă minim invazivă pentru liposucția chirurgicală.

În ceea ce privește personalul, pentru a depăși nivelul de așteptări al pacienților din ce în ce mai ridicat, respectă un protocol intens de traininguri, seminarii, practică și evaluare susținute de traineri ai producătorilor dispozitivelor și substanțelor folosite, dar și de specialiști externi din toată lumea. În cinci ani de zile, echipa Doctor SKiN s-a mărit de la 4 angajați la 71 angajați și am extins colaborarea cu peste 16 dermatologi dar și medici specialiști și primari de chirurgie plastică.

Transformarea SKiN MedSpa în Doctor SKiN reprezintă un pas firesc spre înainte deoarece, dacă la început lumea venea la SKiN MedSpa să se simtă mai bine cu sine, din ce în ce mai mulți vin ca să trateze atât afecțiuni ale pielii cât și complexe care nu se văd, dar care lasă urme adânci și dor. “Frumusețea nu se măsoară cu rigla, este complet subiectivă și am înțeles de la pacienții Doctor SKiN că progresul hrănește speranța, reconstruiește încrederea și îți dă putere să mergi mai departe, să faci lucruri pe care nu îndrăzneai să le încerci înainte.

Este o muncă extrem de grea dar foarte plăcută, pentru că transformăm vieți în mai bine și nu există satisfacție mai mare pentru noi, decât să știm că pacienții noștri sunt mulțumiți, că au încredere în noi și ne recomandă. Conceptul de Doctor SKiN nu se referă doar la profesionalism și la pregătire medicală, ci și la oameni, la efortul lor, la vindecare, la speranța că indiferent de problema pe care o ai, există soluții de îmbunătățire. Problemele estetice și medicale pe care le tratăm la Doctor SKiN dacă nu se pot elimina complet, se pot estompa suficient, astfel încât să nu mai deranjeze, lucru care contribuie enorm la îmbunătățirea calității vieții pacienților noștri”, a completat Alin Radu.

“În iunie 2023 urmează deschiderea Doctor SKiN Fabrica de Glucoză. Pentru viitor ne propunem să continuăm campaniile de educare a publicului în ceea ce privește soluțiile reale pentru problemele estetice și medicale de care se poate bucura oricine în clinicile noastre. Considerăm că un pacient educat este un pacient mai câștigat, deoarece va ști mai bine unde să-și direcționeze efortul, mai ales cel financiar. Încercăm, de asemenea, să păstrăm politica noastră de prețuri prietenoase, oferind alternative de calitate, la prețuri accesibile pentru orice buget”, a încheiat Alin Radu.

Despre Doctor SKiN (fostul MedSpa)

Doctor SKiN este singurul lanț de clinici din România unde pacienții pot beneficia de toate cele mai performante dispozitive medicale disponibile în lume, adică de acea aparatură foarte scumpă, de top, care impune standardele la nivel mondial în epilare definitivă, tratamente corporale, faciale și estetice.

Atât clinica Doctor SKiN Corbeanca cât și clinicile Doctor SKiN din București, Drumul Taberei si Băneasa, sunt printre puținele clinici deschise 363 de zile din an, de luni până duminică, de la ora 9 dimineața la 9 seara, pentru a le oferi inclusiv pacienților extrem de ocupați timp pentru ei înșiși.

Cu o echipă medicală dedicată și un personal în care se investește în continuu, care participă în mod periodic la cursuri de specializare și care este evaluat cel puțin o dată pe lună, brandul Doctor SKiN este respectat și iubit de mii de pacienți mulțumiți.

Toate echipamentele folosite la Doctor SKiN sunt certificate FDA, au studii medicale desfășurate pe parcursul a mai multor ani de zile, care garantează siguranța utilizării lor, cu rezultate dovedite clinic.

Detalii contact:
Doctor SKiN București
Centrul comercial Auchan Drumul Taberei, Etaj 1,
București, sector 6

Doctor SKiN Corbeanca
DN1 Value Centre, Calea Bucureşti 2bis,
Corbeanca, România

Doctor SKiN Băneasa
Miro Offices Șoseaua București-Ploiești 89A
București, sector 1

  • Telefon programări: 031 005.10.15
  • Program: Luni - Duminică: 08:00 - 21:00

Sursa foto: Doctor SKiN

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri