Aflati care sunt cele mai importante subiecte din presa de business de astazi.
Codul muncii a dus la incheierea a aproape 200.000 de noi contracte de munca in doua saptamani, spune premierul. Nu se stie care sunt companiile care au facut angajari si nici cate contracte s-au desfiintat in aceeasi perioada. "Unde sunt cele 200.000 de noi contracte de munca incheiate in doua saptamani de care vorbeste Boc?", citeste in Ziarul Financiar.

Banii din taxa auto de poluare pot fi recuperati doar in instanta, scrie Financiarul. Avocatii consultati spun ca de aceasta prevedere pot beneficia inclusiv cei care au platit chiar si ieri taxa catre stat. Decizia Curtii de Justitie a UE, prin care OUG 50/2008 a fost declarata inaplicabila, nu este pe placul autoritatilor de la Bucuresti.

Uniunea Europeana pare sa nu mai faca fata "asaltului" produselor din China si impune tot felul de restrictii la importurile din aceasta tara. Cum se va descurca in "vartejul" starnit de cele doua forte Romania, care nu are nici tehnologia statelor occidentale, nici forta de munca ieftina a Chinei, aflati dintr-un articol DailyBusiness.ro.

Jurgen Stark, membru al comitetului executiv al Bancii Centrale Europene, spune ca nu mai este nevoie de stimuli economici si monetari pentru zona euro. Revenirea economica din este una stabila si, sub presiunea inflatiei, BCE este asteptata sa creasca dobanda cheie in iulie, arata Money.ro.

Adoptarea unor politici adecvate in domeniul transportului si logisticii ar putea adauga pana la 25 de miliarde de euro la PIB-ul Romaniei pana in 2025 si ar putea duce la crearea a 150.000 de noi locuri de munca, potrivit Curierul National.






Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri