Cristina Verona si-a omorat mama, iar apoi s-a sinucis, potrivit primelor concluzii ale anchetei incepute dupa gasirea celor doua femei decedate, in locuinta lor din cartierul Primaverii, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca, potrivit Mediafax.

Elena Parvulescu, mama Cristinei Verona, a murit, potrivit legistilor, in urma unei asfixii mecanice prin obturarea orificiului oro-nazal si prin comprimare toracica, a spus Diana Sarca.

Potrivit acelorasi concluzii preliminare ale legistilor, Cristina Verona a murit prin asfixie prin spanzurare, a spus Diana Sarca.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei a precizat ca acestea sunt rezultatele preliminare ale examenului medicol-legal.

Cristina Verona
a lucrat in presa. Ea a fost, pentru o scurta perioada, redactor sef la revista pentru femei Elle Romania si tot pentru o scurta perioada a lucrat si la agentia de publicitate Graffiti BBDO, la departamentul Relatii Publice. In perioada 2005 - 2007, Verona a fost redactor sef al publicatiei Reader's Digest.Ulterior, ea a fost seful publicatiei Sale & Pepe, editia din Romania, editata de Monden Media Group.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Politia s-a autosesizat: Dosar penal dupa protestul taximetristilor