Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara, a declarat, referitor la o remaniere guvernamentala, ca nu are emotii ca ar putea fi schimbat din functie, aratand ca "premierul si presedintele sunt cei care analizeaza fiecare moment al guvernarii si decid" pe aceasta tema, informeaza Mediafax.
Tabara sustine ca Ministerul Agriculturii este pe primul loc in ceea ce priveste absortia fondurilor europene. "Cred ca sunt pe primul loc privind absorbtia fondurilor, dar asta nu inseamna ca sunt multumit", a spus el.

"Remanierea nu este treaba mea, premierul si presedintele sunt cei care judeca fiecare moment al guvernarii si decid. Niciodata nu mi-am pus problema sa stau cu emotii ca ma schimba maine sau nu ma schimba", a adaugat ministrul Agriculturii.

Premierul Emil Boc a declarat, sambata, ca absorbtia fondurilor europene este un criteriu pentru remanierea guvernamentala, dar ca o remaniere nu se dezbate public, ci se anunta la momentul potrivit.

Ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, a declarat, marti, intr-un interviu pentru Hotnews, ca, "din ce s-a anuntat", remanierea va avea loc "foarte curand - poate sa insemne o luna, doua, trei luni, la toamna".

Secretarul general al PDL, deputatul Ioan Oltean, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca se discuta in partid despre remaniere, dar aceasta "chestiune este exclusiv" sarcina premierului.

Seful statului declara, recent, la o sedinta de Guvern, ca ministrii trebuie sa-si faca bilantul pana pe 30 iunie pe tema absorbtiei fondurilor europene, iar cei cu rezultate slabe trebuie "sa se gandeasca daca mai raman".



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri