De-a lungul timpului, varsta de 27 de ani pare sa fie una cu mult ghinion pentru muzicieni. Dupa moartea lui Amy Winehouse ni s-a confirmat inca o data ca blestemul Clubului 27 chiar exista, scrie 9AM.
Anul 1969 a fost marcat de moartea lui Brian Jones, muzician englez si membru fondator al trupei The Rolling Stones. La 27 de ani, Jones a fost gasit nemiscat pe fundul piscinei sale. Iubita sa era convinsa ca acesta inca traia cand a fost scos din apa si sustinea ca Jones avea puls. Cu toate astea, cand medicii au sosit era prea tarziu, iar muzicianul a fost pronuntat mort. Raportul medical a aratat ca moartea lui Brian Jones a fost un tragic accident.

Un an mai tarziu, tot la 27 de ani, Jimi Hendrix a fost gasit mort, in apartamentul iubitei sale, Monika Dannemann, din Londra.

Moartea lui Hendrix este in continuare invaluita in mister, acesta fiind gasit fara suflare dupa o noapte de petrecere, iar medicul sosit la fata locului a conclus ca muzicianul s-a inecat in propria voma. in timpul noptii.

Cititi aici ce alti tineri artisti au murit la varsta de 27 de ani

Sursa foto: Wikipedia

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri