Amy Winehouse, care a fost gasita moarta sambata in apartamentul ei din Londra, ar fi cumparat cocaina, ketamina si ecstasy vineri seara, cand a iesit in oras si a consumat alcool, un prieten al artistei spunand ca probabil o pastila de ecstasy i-a fost fatala, potrivit Daily Mail, ziar citat de Mediafax.
Cauza decesului lui Amy Winehouse nu a fost inca identificata, fiind necesara o examinare postmortem, a carei data va fi stabilita luni.

Artista a fost vazuta cumparand mai multe droguri, inclusiv cocaina, ketamina si ecstasy, vineri seara, in Camden, cartierul in care locuia. Se pare ca a si baut mult in acea noapte si dorea sa continue sa petreaca si acasa. "Amy parea hotarata sa se distreze maxim vineri noapte. A iesit in Camden seara, dar parea hotarata sa continue petrecerea in apartamentul ei", a spus o sursa pentru cotidianul britanic, adaugand ca, dintre cei care au vazut-o la iesirea din acea noapte, nimeni nu stie daca Winehouse era singura sau cu cineva in primele ore ale diminetii de sambata.

Pe de alta parte, prieteni ai lui Winehouse au declarat pentru Sunday Mirror ca presupun ca aceasta a murit din cauza unei pastile de ecstasy suspecte, in combinatie cu o cantitate mare de alcool.

"A fost o supradoza de ecstasy. Putea sa ia cocaina la nesfarsit. Dar in cazul asta a fost cu siguranta o pastila suspecta", a spus unul dintre acestia.

Winehouse suferea de emfizem pulmonar, o boala care se manifesta prin dificultati in respiratie.

Presa britanica a mai scris ca Amy ar fi fost devastata si de neconsolat dupa ce a fost parasita de iubitul ei Reg Traviss, in iunie, chiar inainte ca ea sa se interneze intr-o clinica de reabilitare.

Familia artistei a dat un comunicat, duminica, exprimandu-si durerea in fata disparitiei unei "minunate fiice, surori si nepoate".

Fanii lui Amy Winehouse au depus lumanari, flori si fotografii in fata casei acesteia, pentru a-i aduce un ultim omagiu. Duminica dimineata, in Camden Square erau buchete de flori si mesaje pentru celebra cantareata. "Amy, imensul tau talent ne va lipsi" era unul dintre mesajele fanilor. Un alt admirator a scris: "Draga Amy, sunt bucuros ca in sfarsit esti acasa. Te iubesc, printesa".

Proprietarul unui restaurant local, Ze Silva, de 56 de ani, a declarat ca a vazut-o pe cantareata, marti. "Mi-a spus «Dragule, sa nu imi dai alcool, nu mai beau»" si-a amintit acesta, potrivit AFP.

In ultimii patru ani, Winehouse a constituit unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor britanice, mai mult pentru scandalurile provocate decat pentru muzica sa. Cantareata cu o voce exceptionala era cunoscuta pentru problemele sale legate de consumul de droguri, alcool, tendinta de automutilare, anorexie si bulimie. Amy Winehouse a efectuat cateva cure scurte de dezintoxicare, insa parea ca si-a facut ordine in viata personala, dupa o vacanta prelungita pe insula St. Lucia in 2009. Insa in vara acestui an ea si-a anulat turneul european, ce urma sa ajunga si la Bucuresti pe 15 august, dupa ce a fost fluierata copios de spectatori in timpul unui concert pe care l-a sustinut la Belgrad, in luna iunie, deoarece parea ca se afla in stare de ebrietate.

Fanii si criticii laolalta i-au aclamat farmecul necizelat, umorul incisiv si combinatia unica de jazz si soul care-i caracterizeaza muzica. Un alt atu al controversatei artiste britanice este talentul incontestabil de compozitoare - muzica pe care a scris-o este, fara exceptie, profund personala, de o candoare brutala. Producatorul american Quincy Jones a declarat ca Amy Winehouse este atat de talentata incat "vine de pe alta planeta", sustinand ca este onorat de faptul ca artista britanica canta pe albumul sau de cover-uri intitulat "Q: Soul Bossa Nostra".

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri