Biletele la meciul amical cu Argentina, anulat de Federatia Argentiniana de Fotbal, sunt valabile la partida cu Franta, iar fanii care nu doresc sa asiste la intalnirea pe care Romania o va disputa, la 6 septembrie, in preliminariile Euro-2012, pot solicita contravaloarea tichetelor achizitionate, informeaza Mediafax.
Federatia Romana de Fotbal a anuntat ca a fost informata oficial de forul de la Buenos Aires de anularea meciului amical dintre Romania si Argentina, programat la 10 august, cu ocazia inaugurarii Arenei Nationale.

"Dupa mai multe zile marcate de incertitudine si negocieri, Federatia de Fotbal a Argentinei (AFA) a decis sa nu onoreze contractul incheiat cu Federatia Romana de Fotbal in luna octombrie 2010. In cursul serii zilei de azi, 29 iulie a.c., AFA ne-a trimis o scrisoare oficiala, prin care, invocand sedinta Comitetului sau Executiv din data de 25 iulie a.c., in cadrul careia a fost inlocuit staff-ul tehnic al echipei nationale A, procedandu-se si la reformarea colectivelor tehnice ale celorlalte echipe reprezentative ale tarii respective, anunta ca echipa nationala A a Argentinei nu se va prezenta la Bucuresti, in vederea meciului amical cu reprezentativa similara a Romaniei, joc programat la data de 10 august a.c. FRF respinge propunerea inserata in scrisoare, aceea de a disputa un alt joc amical contra Argentinei, la o data FIFA care ar urma sa fie stabilita de comun acord", se arata pe site-ul FRF.

In urma acestei situatii, FRF a decis ca biletele deja achizitionate de suporteri sa fie valabile la meciul cu Franta. In cazul in care unii dintre fanii care si-au cumparat bilete la partida amicala cu Argentina nu vor dori sa asiste la intalnirea din preliminariile Euro-2012, contravaloarea tichetelor lor va fi returnata, inclusiv taxele aferente achizitionarii acestora.

Potrivit situatiilor prezentate de FRF, pana in prezent se vandusera peste 38.000 de bilete din cele 45.000 disponibile pentru meciul cu Argentina.

Federatia Argentiniana de Fotbal anuntase, pe site-ul oficial, inca de luni suspendarea meciului cu Romania, dupa demiterea selectionerului Sergio Batista. Partida amicala Romania - Argentina era programat la 10 august, de la ora 21.45, la inaugurarea Arenei Nationale.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri