Tineri sau adulti, cu varste de 11, 18 sau 45 de ani, apar pe primele pagini ale ziarelor din Marea Britanie, fie pentru curajul, fie pentru violenta de care au dat dovada in timpul revoltelor, scrie 9AM.ro.
Una dintre tinerele alese in localitatea sa ca ambasadoare a Jocurilor Olimpice din 2012 de la Londra este suspectata ca a aruncat caramizi impotriva politiei si ca a participat la un asalt asupra unui magazin de telefoane mobile din capitala.

Chelsea Ives, in varsta de 18 ani, descrisa drept "o tanara sportiva si talentata", a fost denuntata de mama sa, Adrienne.

"Roger (sotul lui Adrienne) si cu mine ne uitam la stiri si era absolut ingrozitor ce vedeam. Si apoi ne-am recunoscut fiica", a declarat mama acesteia pentru London Evening Standard. "Nu ne va multumi. Dar ce puteam sa facem?", a adaugat ea pentru The Times.

Citeste
aici continuarea articolului.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri