Lungmetrajul "Din dragoste, cu cele mai bune intentii", de Adrian Sitaru, a primit premiile pentru cea mai buna regie si cel mai bun actor intr-un rol principal, acordat lui Bogdan Dumitrache, la gala Festivalului de Film de la Locarno 2011, scrie 9AM.ro.

"Din dragoste, cu cele mai bune intentii" este cel de-al doilea lungmetraj al lui Adrian Sitaru, urmand peliculei "Pescuit sportiv".

Filmul spune povestea lui Alex (Bogdan Dumitrache), un personaj destul de nevrotic. Dupa ce mama lui (Natasa Raab) este internata in spital in urma unui accident vascular cerebral, viata lui Alex iese de pe fagasul normal. La spital, Alex se gaseste prins intr-un spectacol burlesc plin de personaje neasteptate si evenimente surprinzatoare. Incercand sa gestioneze situatia tinand cont de sfaturile tuturor celor din jurul lui, el isi imagineaza noi scenarii in care mama lui ar putea fi ranita. In timp ce aceasta pare sa se simta bine, Alex face o serie de greseli si totul din dragoste, cu cele mai bune intentii.

Citeste aici continuarea articolului.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
TVR finanteaza cu 2,4 milioane lei productia nationala de filme