Acuzatiile aduse Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) de catre co-presedintele USL Victor Ponta privind alegerile sunt nefondate si dovedesc ca acesta "are o problema personala cu institutia ANAF", intrucat face obiectul unei inspectii fiscale, sustine Agentia, potrivit Mediafax.
"Respingem cu fermitate toate acuzatiile presedintelui PSD, Victor Ponta, de implicare a conducerii ANAF sau a institutiilor subordonate in campania electorala a unor candidati din Baia Mare sau in organizarea alegerilor din judetele Maramures si Neamt. Totodata, consideram ca aceste acuzatii la adresa ANAF, nesustinute cu dovezi, nu fac altceva decat sa-l decredibilizeze pe Victor Ponta si sa ne intareasca convingerea ca dansul are o problema personala cu institutia ANAF, dat fiind faptul ca in prezent face obiectul unei inspectii fiscale", se arata intr-un comunicat al Agentiei.

Ponta a sustinut, vineri, ca PDL a recurs la mita electorala, santaj si amenintari in cele doua colegii in care vor avea loc, duminica, alegeri partiale pentru Camera Deputatilor, si ca in colegiul 2 Maramures mai multe firme care afisasera postere cu candidatul USL au primit controale de la ANAF, fiind amenintate cu inchiderea daca nu vor sustine candidatul PDL.

ANAF i-a cerut luni Ponta, in luna iunie, sa se prezinte la sediul Directiei Generale a Finantelor Publice cu declaratiile de venit pentru 2007 si 2008 si cu registrul jurnal de incasari si plati. Ponta a trimis contabila cu documentele cerute de fisc, iar aceasta i-a transmis, dupa efectuarea inspectiei fiscale, ca ANAF nu a constatat nicio neregula.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri