Departamentul Muncii si Departamentul de Stat american au declansat anchete in legatura cu conditiile de munca de la unitatea de ambalare din Pennsylvania, unde cateva sute de studenti straini din programul Work and Travel, inclusiv romani, au protestat saptamana trecuta, noteaza 9AM.ro.
Potrivit editiei online a New York Times, compania Hershey le-a propus saptamana aceasta studentilor angajati la unitatea de ambalare a ciocolatei o zi de evenimente educationale, la sediul central al firmei.

Kirk Saville, purtator de cuvant al Hershey, a declarat ca firma a cerut angajatorului, o unitate de ambalare a ciocolatei, sa le acorde studentilor o saptamana libera, astfel incat acestia sa poata vizita obiective din Statele Unite. "Am fost dezamagiti sa aflam ca unii dintre studenti au fost nemultumiti de elementele de schimburi culturale din program (...) Vrem sa ne asiguram ca toti studentii vor avea o experienta pozitiva si vor pleca din Statele Unite cu o buna intelegere a companiei Hershey", a spus el.

Citeste aici continuarea articolului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri