Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a fost exclud din PSD cu 50 de voturi "pentru". Cinci voturi au fost impotriva si trei membri ai Comitetului Executiv National al PSD s-au abtinut.

"Este o decizie profund nedreapta. Este o dezonoare pentru cei care au intrat intr-o astfel de conjuratie", a declarat Mircea Geoana, dupa aflarea vestii ca a fost dat afara din PSD.

El a mai spus ca va continua sa ramana in politica si ca presedintele Traian Basescu a ajuns presedinte in 2004 datorita lui Ion Iliescu. "Adio, tovarasi. Pe curand, prieteni!", a spus Mircea Geoana la televiziunile de stiri.

“A fost o decizie grea. Regret aceasta decizie. Nu mi-a facut nicio placere. Din acest moment neplacut vom iesi mai intariti. Adversarul nostru nu este Geoana, ci Basescu”, a spus Victor Ponta, presedintele PSD.

"Nu a invatat nimic, i s-au oferit functii mari in stat pentru care nu era pregatit. Nu a invatat nimic nici din pierderi. El a contribuit si la pierderea alegerilor din 2004 cand a iesit in lume si a spus nu avem nevoie de PRM si Basescu a castigat datorita PRM-ului”, a spus si Ion Iliescu, presedintele onorific al PSD.

Iliescu a mai spus ca declaratiile lui Geoana au fost o “obraznicie”.

Cum comentati? Credeti ca PSD va avea de castigat la nivel de imagine ca urmare a acestui subiect de pe agenda politica? Credeti ca Mircea Geoana isi va face propriul partid?


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si