Cu ocazia festivitatilor de Ziua Nationala, traficul va fi restrictionat atat pe 1 decembrie, cat si pe 27 noiembrie pentru repetitiile inainte de eveniment, scrie 9AM.
Ar fi recomandat pentru soferii sa evite zona Arcului de Triumf in saptamana ce vine. Circulatia autovehiculelor in zona adiacenta Arcului de Triumf se va face (atat in data de 27.11.2011, cat si in data de 01.12.2011), dupa cum urmeaza:

- intre orele 05:00 – 15:00, va fi restrictionata circulatia pe axul central al Sos. P. Kiseleff si banda I de circulatie, pe tronsonul cuprins intre Piata Presei Libere si Piata Arcului de Triumf, dinspre Piata Presei Libere catre Piata Arcul de Triumf, precum si banda III de circulatie pe Sos. Bucuresti – Ploiesti (dinspre Fantana Miorita catre Piata Presei Libere);

-intre orele 09:00 – 15:00, va fi inchisa total circulatia pe Sos. Kiseleff si pe strazile adiacente, intre Piata Presei Libere si Piata Victoriei, pe Str. Alexandru Constantinescu, intre Piata Arcului de Triumf si Bd. Marasti, pe Bd. Alexandru Averescu, intre Piata Arcului de Triumf si Bd. Marasti si pe Bd. Maresal Constantin Prezan, intre Piata Arcului de Triumf si Piata Charles de Gaulle. Totodata, va fi restrictionat temporar traficul rutier pe Str. Arhitect Ion Mincu.

Afla mai multe informatii despre principalele restrictii de circulatie pe 9AM

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri