Steaua Bucuresti va juca cu olandezii de la FC Twente in saisprezecimile Europa League. Primul meci va fi jucat pe National Arena din Bucuresti, iar returul va avea loc in Olanda, pe stadionul Grolsch Veste.
FC Twente a castigat o grupa din care englezii de la Fulham au fost eliminati iar Wisla Cracovia a terminat pe locul doi. In cazul in care castiga dubla cu olandezii, Steaua va juca impotriva castigatoarei dintre Plzen si Schalke.

Steaua s-a calificat in primavara europeana dupa ce a terminat pe locul doi intr-o grupa castigata de Schalke si in care s-au mai aflat Maccabi Haifa si AEK Larnaka.

La tragerea la sorti de astazi, Steaua ar fi putut sa intalneasca adversari mult mai bine cotati precum Manchester United, Valencia, Manchester City sau echipa lui Gabriel Torje, Udinese. Twente este considerat unul dintre adversarii accesibili pe care Steaua putea sa ii intalneasca in aceasta faza a Europa League, alaturi FC Bruges, Standard Liege sau ucrainienii de la Metalist Harkov.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri