Primaria Sectorului 1 al Capitalei vrea sa contracteze lucrari de modernizare, restaurare si extindere a sediului de pe bulevardul Banu Manta, proiectul fiind estimat la 41,88 milioane lei (9,7 milioane euro).

"Se vor executa lucrari de refacere a mansardei, refacere a instalatiilor interioare pentru intreg imobilul, restaurare arhitectura interioara si exterioara, retele exterioare, amenajari exterioare si mobilier urban,cat si proiectarea si executia lucrarilor de restaurare sala de consiliu si restaurare statuie soldat si replica statuie soldat", se arata intr-un anunt al institutiei, citat de Mediafax.

Contractul va fi finantat de la bugetul primariei, iar durata acestuia va fi de 16 luni de la data atribuirii.

Lucrarile vor fi adjudecate prin licitatie deschisa, criteriile fiind pretul ofertei, cu o pondere de 75%, propunerea privind proiectarea solicitata (15%) si durata de executie (10%).

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 7 februarie.

In 2007 au fost incepute lucrari de consolidare la sediul din bulevardul Banu Manta, imobil monument istoric, investitia facand parte dintr-un program derulat de primarie impreuna cu Banca Mondiala.

Cladirea a fost construita in 1927, insa a fost partial distrusa dupa un incendiu din 2009. Dupa aceasta data, Primaria Sectorului 1 s-a mutat intr-o cladire noua din zona Baneasa.

Sursa foto: Primaria Sector 1


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Ce produse alimentare s-au scumpit cel mai mult în luna martie
Setari Cookie-uri