Presedintele Traian Basescu a declarat ca ii asigura pe romani ca, desi anul 2012 este extrem de greu, sunt solutii si Romania nu va intra in derapaj si sa-si faca sarbatorile cu relaxare, atat cat se poate, deoarece tara noastra nu ajunge in situatia de a nu plati pensii, salarii.
"As vrea sa-i asigur pe romani ca, desi este extrem de greu, avem solutii, Romania nu poate intra intr-un derapaj pentru ca sunt solutii mai mult sau mai putin discutate, dar sunt solutii sa nu intram intr-un derapaj, indiferent ce s-ar intampla in UE. Ne va fi greu, daca in UE e greu, daca bancile din zona Euro intra in probleme, insa, as vrea sa facem sarbatorile cu relaxare, atat cat poate fi relaxare in vremurile astea de criza, dar macar nu cu grija ca si Romania poate intra intr-o situatie de derapaj in care sa ajungem sa nu mai platim salariile, sa nu mai platim pensiile, sa nu mai platim ajutoarele sociale. Nu vom intra intr-o astfel de situatie", a afirmat Traian Basescu la RRA, scrie Mediafax.

Basescu a aratat ca anul 2012 va fi un an in care nu va fi o crestere economica exploziva, dar Romania nu va intra in derapaj.

El a spus ca isi va petrece sarbatorile in tara, asa cum a petrecut in fiecare an de cand este presedinte.

"Sarbatori cu bine si un an 2012 mai bun!", a transmis Traian Basescu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri