Pe 31 decembrie doar cei care pleaca la munte pot spera sa vada ninsori si pe deasupra doar schiorii vor gasi un strat de zapada pe placul lor doar in cateva locuri, scrie 9AM.ro.
Vremea la final de an va fi calda pentru aceasta perioada. Cerul va avea innorari temporare ziua in vestul si sud-estul tarii, iar noaptea va fi mai mult noros in majoritatea regiunilor. In aceasta perioada locuitorii din regiunile vestice, nordice si centrale pot spera la precipitatii slabe, sub forma de ninsoare.

Bucurestenii vor avea de-a face cu chiciura si lapovita sambata, dar noaptea de Revelion va fi relativ calda cu -4 grade Celsius.

Cei care au hotarat sa inceapa anul 2012 de pe malul marii nu sunt cu mult mai norocosi. Se anunta ploi si vant puternic, desi temperaturile vor fi mai mari ca in restul tarii. La Constanta vor fi temperturi de -2 ... 6 grade celsius.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri