Omul de afaceri Irinel Columbeanu a anuntat, intr-un film postat pe Youtube, ca va candida ca independent la postul de primar al Capitalei.
„Stimati concitadini, 2012 si munca au inceput. Indraznesc sa incerc sa va captez atentia doar pentru cateva minute, mizand nu cu vreo curiozitate mondena, ci numai si numai pe intelepciunea dumneavoastra", isi incepe omul de afaceri discursul.

Fara afiliere la vreuna din formatiunile politice ale tarii noastre, fara vreun suport favorizant din partea niciunui trust media si fara niciun fel de obligatie fata de vreun grup, prezent sau viitor, de interese private, ca simplu cetatean al Bucurestiului fara intrerupere in ultimii 52 de ani, am curajul sa ma inscriu in competitia de a obtine anul acesta din partea dumneavoastra increderea necesara viitorului primar general al Capitalei pentru urmatorii patru ani”, a spus Columbeanu.

Acesta a evocat „trecutul fardat” pentru a-i convinge pe bucuresteni sa-l voteze.

„Numai asa imi pot permite sa am indrazneala sa va rog ca, indiferent de varsta, sa aveti intelepciunea si rabdarea de a face un minim efect civic, de fapt, o investitie in viitorul nostru, al tuturor, si, mai ales, al celor mai tineri decat mine, alegand ca, probabil, intr-o zi libera a acestui an, sa mergeti la vot si sa votati numai si numai asa cum va va dicta atunci constiinta, insa altceva decat acelasi trecut fardat”, a completat Columbeanu.

La final, omul de afaceri a urat „La multi ani buni!” si ca acest lucru "va depinde numai si numai de dumneavoastra. De fapt, de noi toti".

Irinel Columbeanu este un om de afaceri roman. Tatul sau, Ion Columbeanu, este un simpatizant al fostului regim comunist din Romania, fiind inscris in Partidul Comunist Roman din 1947 pana in 1989.

Dupa Revolutie, acesta a ocupat functia de secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului in guvernele conduse de Petre Roman, respectiv Nicolae Vacaroiu.

Irinel Columbeanu a intrat in atentia opiniei publice mai ales petru relatiile cu Romanita Iovan, Ana Lesko, punctul culminant fiind atins in momentul in care s-a casatorit cu Monica Gabor (care la acel moment avea varsta de 19 ani) si cu care are o fetita.

Anul trecut, Monica si Irinel Columbeanu au divortat generand o dezbatere publica cu privire la viitorul copilului lor, Irina Columbeanu.



1. Pe cine ati vrea primar al Capitalei?




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri