USL a profitat de sentimentele anti-Basescu pentru a organiza propriul miting de protest, pornind cu cateva mii de participanti de la Arcul de Triumf pana la Piata Victoriei, scrie 9AM.ro.
[UPDATE 22:49] Au inceput violentele

Un grup de protestatari au inceput sa arunce cu pietre cu jandarmi, iar gardurile despartitoare au fost rupte. Se pare ca jandarmi doar asteapta un ordin pentru a linisti spiritele, potrivit declaratiilor de la Realitatea TV.

[UPDATE 22:38] Numarul protestatarilor scade simtitor

Realitatea.net scrie ca numarul protestatarilor din Piata Universitatii a scazut simtitor, dupa ce multi dintre cei ajunsi aici de la mitingul USL au plecat, noteaza Mediafax. In Piata Universitatii se mai aflau in jurul orei 22.00 aproximativ o mie de oameni.

[UPDATE 20:45] Contradictie in privinta numarului de protestatari

Ioan Dascalu, secretar de stat in cadrul MAI, a declarat ca in Piata Universitatii se afla in prezent 1.500 de protestatari. In acelasi timp, secretarul de stat a tinut sa precizeze in cadrul declaratiei pentru presa ca jandarmii si politistii nu vor interveni in forta in seara aceasta, cu conditia ca protestul sa ramana pasnic.

Conform realitatea.net, in Piata Universitatii ar protesta in momentul de fata 2.500 de indivizi.

[UPDATE 19:19]
Gandul scrie ca in Piata Universitatii sunt peste 2.000 de manifestanti. Politia Rutiera a blocat accesul spre Piata Unirii dinspre Bd. Tineretului, in intersectia de la Liceul Gh. Sincai.

[UPDATE 19:07] Realitatea TV informeaza ca trei dintre participantii la protest au fost retinuti. Traficul este blocat acum pe Bd. Balcescu pana la Sala Dalles si a fost reluat dinspre Bd. Carol spre Bd. Regina Elisabeta, potrivit hotnews.ro.

[UPDATE 18:30]
Bulevardul Magheru, blocat pe sensul spre Universitatii

Grupuri masive de protestari au blocat bulevardul Magheru pe sensul spre Piata Universitatii. Politia rutiera nu a depus nici un efort sa opreasca manifestanti. Intre timp, traficul in zona Pietii Victoriei a fost deblocat, cu exceptia bulevardului Lascar Catargiu.

La Piata Universitatii s-au adunat deja 1500 de oameni si multi altii sunt pe drum. 1000 de protestari se afla in fata Teatrului National si 500 la fantani.

[UPDATE 18:15] Protestatarii au blocat bulevardul Lascar Catargiu

Un grup foarte mare de participanti au plecat spre Universitatii alegand ruta bulevardului Lascar Catargiu. Ca urmare au blocat traficul, iar jandarmii si politia furnizeaza escorta, potrivit Realitatea TV.

Manifestantii au inceput sa vina in Piata Universitatii dupa ora 13.00. Potrivit situatiei inregistrate pana la ora 15.00 de Jandarmeria Bucuresti, in Piata Universitatii sunt aproximativ 200 de persoane, in timp ce la Arcul de Triumf s-au adunat in jur de 4.000 de oameni, pentru protestul USL.

Mitingul pentru libertate dupa cum a fost denumit incepe la ora 15.30 cand manifestantii pleaca in mars pe Soseaua Kiseleff, pana in apropierea sediului Guvernului, unde raman pentru miting pana la 18.00.

Citeste mai multe pe 9AM.ro.

Captura foto: StirileProtv.ro
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri