Mihai Razvan Ungureanu a declarat, miercuri, ca porneste cu "ganduri foarte realiste", in niciun caz de la principiul ca urmeaza sa fie schimbat, el subliniind: "Nu voi fi un prim-ministru care vine in fruntea Guvernului pentru a pleca", relateaza Mediafax.
Premierul desemnat, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat, de asemenea, ca le va cere viitorilor ministri competenta, profesionalism, responsabilitate, decenta, modestie si disponibilitate de dialog, astfel incat intentiile Guvernului sa poata fi auzite.

Acesta spune ca nu va avea nicio retinere sa remanieze orice ministru care nu se va ridica la nivelul exigentelor publice si la nivelul exigentelor sale.

"Nu am nicio retinere in a remania orice mininistru care nu se ridica la nivelul exigentelor publice si ale mele", a afirmat Ungureanu.
El a spus ca ministrii sunt foarte tineri, iar cu unii dintre ei a avut placerea sa lucreze.

"Au studii in strainatate, nu pornesc de la considerentul ca vreunul nu stie cum arata lumea si in afara granitelor tarii", a declarat Ungureanu.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri