Presedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat ca in echipa cu care lucreaza ca posibil candidat USL la functia de premier au intrat Bogdan Teodorescu, care se ocupa de echipa de comunicare, si economistii Daniel Daianu si Liviu Voinea.
Victor Ponta a anuntat ca in echipa economica cu care lucreaza ca posibil candidat USL la functia de premier au fost cooptati Daniel Daianu si Liviu Voinea, iar in echipa de comunicare a intrat consultantul politic Bogdan Teodorescu, care a coordonat comunicarea campaniei electorale a lui Emil Constantinescu in alegerile prezidentiale din 1996.

Bogdan Teodorescu, nascut in 1963, a absolvit Facultatea de Instalatii a UTCB in 1987, apoi Colegiul National de Aparare in 2000 si este doctor in comunicare din 2006.

Jurnalist si manager de presa din 1990, profesor de marketing politic si electoral la SNSPA din 1997, membru al Asociatiei Internationale a Consultantilor Politici (IAPC) si al Asociattei Europene a Consultantilor Politici (EAPC) din 2001 si membru al Uniunii Scriitorilor din Romania din 2004. A fost numit intre 1996 si 1997, Secretar de Stat, Ministru interimar in Departamentul Informatiilor Publice. El a detinut funtia de presedinte al Institutului Pro intre 2004 si 2007. A publicat peste 1500 articole in presa, a realizat 750 de emisiuni de radio si televiziune. Autor si coautor la zece volume, dintre care trei romane si un volum de poezie pentru care a primit Premiul de debut al Editurii Albatros (1982).


Daniel Daianu este profesor la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA) din Bucuresti si membru corespondent al Academiei Romane. Europarlamentar (2007-2009), fost ministru de Finante (1997-1998), economist-sef al Bancii Nationale a Romaniei (1992-1997) si ministru adjunct de Finante (1992).

In iunie 2011 a devenit membru al Consiliului European pentru Relatii Externe (ECFR). Este asociat al institutului CASE din Varsovia si cercetator in­vitat, de-a lungul anilor, la Russian Research Center (Harvard University), Woodrow Wilson Center (Washington, DC), NATO Defense College (Roma), FMI, OCDE, Comisia Economica ONU pentru Europa. Intre 1999 si 2004 a fost profesor la ASE - Bucuresti, la universitatile Berkeley si UCLA (SUA) si la Universitatea din Bologna.

Bogdan Teodorescu este membru in colegiul editorial al mai multor publicatii din strainatate, presedinte al Societatii Romane de Economie (SOREC) si fost presedinte al European Association for Comparative Economic Studies (EACES) in perioada 2002-2004. Este, de asemenea, membru al institutului Aspen Romania. Domenii de interes stiintific: moneda si finante publice, economia tranzitiei, analiza sistemelor economice, com­plexitatea sistemelor sociale, Uniunea Europeana etc.

Liviu Voinea, nascut in 1975, a absolvit Facultatea de Relatii Economice Internationale din ASE, iar in 1998 a obtinut titlul de Master in Administrarea Afacerilor (MBA) la prestigioasa Stockholm University School of Business. La 24 de ani, Liviu Voinea a devenit doctor in economie la ASE. Economistul are o specializare in sociologia bunastarii la Universitatea Bucuresti si o diploma in statistica in stiintele sociale la University of Essex, Marea Britanie.

Sursa informatii: Tritonic.ro, Comunicare.ro, Polirom.ro, Criticatac.ro


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri