Caderea Guvernului Mihai Razvan Ungureanu nu a scapat de spiritul glumet al romanilor. In doar cateva ore de la aprobarea motiunii de cenzura a opozitiei, au aparut primele bancuri pe acest subiect. Vezi o selectie a celor mai bune glume, preluate din Cataventii si TimesNewRoman.

Catavencii:

Barcelona, Real Madrid si MRU - marii perdanti ai acestei saptamini.

- Elena Udrea a spus ca pe Sorina Placinta o durea burta din cauza ca in ultimele zile a mers pe burta, negociind cu PNL.

- Fiind cadru universitar, MRU stie ca, daca acum a picat, are vreme pana la toamna, la restanta.

TimesNewRoman:

- Roberta Anastase si-a asumat vina caderii Guvernului, spunand ca era obosita, fiindca altfel obtinea majoritate si cu doi parlamentari in sala.

- Numararea voturilor nu s-a incheiat de fapt, fiindca nu au venit inca voturile parlamentarilor din diaspora.

- Ion Iliescu acuza escaladarea democratiei: „Inainte fara mineri si varsare de sange nu dadeai jos un guvern, in ziua de azi iata cum s-a ajuns, iti trebuie doar un nenorocit de vot democratic”.

- Liderii UDMR asteapta deja cu nerabdare se afle de partea cui vor fi.

- Crin Antonescu a cascat de fericire si a declarat ca a fost un succes sforaitor.

- Premierul Ungureanu s-a plans dupa aflarea rezultatului: „M-au infrant serviciile!”

- Conducerea PDL spune ca rezultatul nu e corect, adevarata numaratoare se face dupa ce pleaca parlamentarii acasa si se goleste sala.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri